A balosok/libsik normálisnak gondolják a rasszon kivüli keveredést?
Kérdező, nekem nem jönnek be például a feketék, így nem keverednék velük. De nem azért, mert irtózatosnak találom, egyszerűen csak nem jön be. Szerintem nem azon múlik, hogy milyen egy pár vagy egy család, hogy milyen származásúak a pár tagjai.
Egyébként szerintem sokkal nagyobb veszteség az, hogy sok magyart elüldöz külföldre az itteni mérgező légkör.
"Még mindig s rasszon kivüli keveredésről beszélünk,a Kun példa meg nem releváns,lévén hogy a 18.században már a nyelvet sem beszélték :)"
Kérdező, a rassz definíciója: Azonos testi sajátságú emberek csoportja, amelybe külső testi jellemzők alapján történik a besorolás; emberfajta.
Teljesen releváns a kun származású és sváb származású magyarok példája.
23/ Különbséget kell tenni esetleges keveredésről és mondjuk a woke kultúsztól,ami egyenesen szinte propagandálja ezt.
Nem vagyok "náci" elismerem hogy már akár a Római birodalomban is voltak erre precedensek. De ennek a természetessé titulálása,propagandálása szerintem kártékony.
"Egyébként elmondom neked hogy az eredeti magyarok ázsiai származásúak, a japánokkal vagyunk a legközelebbi rokonságban a genetikai vizsgálatok alapján"
Nem vagyok rasszista, azért jelzek mert nem tudom hol olvastad és mikor de ez egy borzalmas nagy hülyeség. A honfoglalók a magyar törzsek genetikailag egy nagyjából 1/3 kelet-ázsiai, 2/3 nyugat-eurázsiai csoport voltak, a mai volgai tatárokhoz, baskírokhoz, csuvasokhoz, komikhoz, marikhoz álltak közel. Lényegében azokhoz a népekhez akik ma az egykori Magna Hungaria vidékén élnek. A mai magyarok pedig átlagban legközelebb a környező népekhez állnak, a szlovákokhoz, szlovénekhez, horvátokhoz, közünk sincs a japánokhoz a legtöbb emberben 0% a kelet-ázsiai keveredés aránya, egyes vidékeken pár százaléknyi előfordul ami viszont nem a japánok hanem különböző sztyeppei népek hagyatéka. A honfoglalók viszont kevert fajúak voltak :D Bár erősebb európai jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!