Liberálisok, ti normálisnak tartjátok, hogy amerikában az elvtársaitok indokolatlan szobrokat törnek szét, könyveket és filmeket tiltatnak be és erőszakot alkalmaznak?
A liberálisok olyan tartalmakat próbálnak eltüntetni mint Dumbo, a Pán Péter, A dzsungel könyve vagy a Macskarisztokraták. Szerintem ezekben semmi rasszista megnyílvánulás nincs.
Columbus szobrok széttörését sem igazán értem de Churcil szobrok is célkeresztben vannak Európában.
Ez az egész csak csepp a tengerben, oldalakon át lehetne sorolni az indokolatlan kicsapongásokat. Szerintetek ez normális?
Ha eddig nem lett lejáratva a Liberalizmus, ez a tünti most tesz róla, hogy örökre feketelistás ideológia legyen.
Szirénhangokkal elcsábít, de lám a világ legfejlettebb országából egy hét alatt Mad Max-et csinál.
#2/2 Sajnálom, ha sértőnek érzed a kérdést. Azért a liberálisokkal azonosítom, mert a liberális média kapta fel ezt az egészet és a liberális média adja le pozitív dologként az eseményeket Amerikában és úgy érzem, hogy ez az egész a liberalizmus 21. századi eltorzult arca.
Az elvtárs szóért elnézést kérek, lehet, ha nem polkorekt használni ezt a szót.
Másfelől a liberalizmussal semmi bajom, csak éppen a 21. századi amerikai "libsik" nem liberálisok és nem a liberalizmust képviselik, de ezt a nevet kisajátították maguknak.
2-es vagyok
Egyébként az említett mesékben van rasszista sztereotípia, de pont az a lényeg, hogy egy teljesen más korszellemben született, ezért nem kérhetjük számon rajta a mai normáinkat
Nem értek egyet sem szobordöntögetéssel, sem könyvbetiltással, mert liberálisként zavar az ilyenfajta cenzúra
Akik döntögetnek, fosztogatnak, azok nem "büdös libsik", hanem a káoszt meglovagoló opportunisták, anarchisták és fekete rasszisták
Churchill egy ritka nagy mocsok volt 3 millió indiait halálra éheztetett, (hasonlóan mint Sztálin az ukránokat a Holodomorban) majd azt mondta nem probléma hogy ennyien meghaltak, úgyis úgy szaporodnak mint a nyulak.
Vagy 200 000 nigériait koncentrációs táborokba küldött, támogatta a civil lakosság kínzását. A gyarmatokon támogatta a helyi lakosság ellen mérges gáz bevetését, ha nem ismerik el az angolok felsőbbrendűségét és lázadoznak. Szóval tömören egy rasszista tömeggyilkos volt.
Amúgy árul már el, az ukrán tünetőket akik Lenin-szobrokat döntöttek ki is agyamentnek tartod?:
https://www.youtube.com/watch?v=AGknWy-7dmo
Érdekes hogy azoknak akik most hisztiznek a rabszolgakereskedők szobrának ledöntése miatt akkoriban semmi bajuk nem volt ezzel...
Én ezt már egy másik kérdésben kifejtettem (ott se értettetek egyet), hogy én nagyon is tudok azonosulni a Churchill szobrok ledöntésével, de akkor csinálják hitelesen. Szállítsák először vissza Indiába és Afrikába az onnan ellopott dolgokat és aztán mehet a döntögetés. Ha valamelyik tüntető ezt nem követeli, akkor ő is pontosan ugyanazt a szellemet képviseli, amit Churchill.
"liberális média kapta fel ezt az egészet"
Akkor a világ összes médiája liberális?
"liberális média adja le pozitív dologként az eseményeket"
Vannak békés tüntetők és vannak zavargások. Utóbbit beírva a keresőbe, kapaszkodj meg, de rengeteg találatot ad ki a szerinted "liberális média". Azt viszont sehol se látom, hogy ezt bárki is "pozitív dologként" írná. De nyugodtan linkelj ilyen cikket, várom...
Szóval akkor, vagy mindenki liberális, és minden rosszért csakis a liberalizmus okolható. Vagy egybites gondolkodásoddal mindent a liberalizmusra fogsz, mert egyszerű felfogással könnyebb mindenért egyetlen dolgot okolni. Hmm, vajon melyik lehet 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!