Liberálisok, ti normálisnak tartjátok, hogy amerikában az elvtársaitok indokolatlan szobrokat törnek szét, könyveket és filmeket tiltatnak be és erőszakot alkalmaznak?
A liberálisok olyan tartalmakat próbálnak eltüntetni mint Dumbo, a Pán Péter, A dzsungel könyve vagy a Macskarisztokraták. Szerintem ezekben semmi rasszista megnyílvánulás nincs.
Columbus szobrok széttörését sem igazán értem de Churcil szobrok is célkeresztben vannak Európában.
Ez az egész csak csepp a tengerben, oldalakon át lehetne sorolni az indokolatlan kicsapongásokat. Szerintetek ez normális?
Kérdező, a liberalizmus csak a szivárványszínű jó dolgokhoz kapcsolható, minden ami szép, és jó, az liberalizmus.
Ami nem az, az valami más.....tudjuk jól.
A világbéke, az állatok védelme, környezetszennyezés kérdése, az liberalizmus....
Minden más a gonosz szélsőjobb.
Esküszöm a liberók manapság nagyobb nácik, meg képmutatóbbak, mint valaha bárki is.
lehet, Hitler volt a legnagyobb liberális....:D:D:D:D
Mi lenne, ha nem egy kalap alá az összes liberálist?
Én annak tartom magam, de attól, amit ezek csinálnak egyszerűen csak ideges leszek.
Igazából az én szemszögemből ezek nem is liberálisok, csak hisztis hülyék, akik azt hiszik, hogy kedvük szerint formálhatják a világot miközben mindenki más leszarnak.
Azok akik anno örömmel figyelték a Horthy szobrok ledöntését most megrekedtek valami faék értelmi szintjén, komolyan. Merthogy ezek majd kitörlik a történelmet.
Lenint ismerjük a mai napig? tudjuk ki volt Horthy? Hitler?
Hitler szobrát is leszedték, a utcaneveket is átnevezték. Kitörlődött a történelemből? Nem.
Ennyi.
Churchillről már korábban szóltak, Colombus meg telehányta mindenféle addig nem ismert betegséggel a mostani Amerikát, kifosztotta őket és rengeteg törzset tett a földdel egyenlővé.
A filmek betiltásával meg ezekkel annyira azonosulni nem tudok.
Ezelőtt se néztem meg Az üvöltő szeleket, ezután se fogom.
A liberalizmus hogyan tud fejlődni? :D
Ilyenkor magyarázzátok meg vagy küldjetek egy linket ami elmagyarázza hogy egy olyan ideológia ami ahhoz elvezetett hogy szabadon írkálj ide egy minden alap nélküli badarságot, hogyan hasonlítható egy genocídiumhoz vagy erőszakos egyenlősítéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!