Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, ti normálisnak...

Liberálisok, ti normálisnak tartjátok, hogy amerikában az elvtársaitok indokolatlan szobrokat törnek szét, könyveket és filmeket tiltatnak be és erőszakot alkalmaznak?

Figyelt kérdés

[link]

A liberálisok olyan tartalmakat próbálnak eltüntetni mint Dumbo, a Pán Péter, A dzsungel könyve vagy a Macskarisztokraták. Szerintem ezekben semmi rasszista megnyílvánulás nincs.

Columbus szobrok széttörését sem igazán értem de Churcil szobrok is célkeresztben vannak Európában.

Ez az egész csak csepp a tengerben, oldalakon át lehetne sorolni az indokolatlan kicsapongásokat. Szerintetek ez normális?

2020. jún. 13. 01:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, a liberalizmus csak a szivárványszínű jó dolgokhoz kapcsolható, minden ami szép, és jó, az liberalizmus.

Ami nem az, az valami más.....tudjuk jól.

A világbéke, az állatok védelme, környezetszennyezés kérdése, az liberalizmus....

Minden más a gonosz szélsőjobb.

Esküszöm a liberók manapság nagyobb nácik, meg képmutatóbbak, mint valaha bárki is.

2020. jún. 13. 07:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

lehet, Hitler volt a legnagyobb liberális....:D:D:D:D

[link]

2020. jún. 13. 07:16
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Én eskü próbálom megfejteni hogy az ilyen 11-esek fejében mi lehet a liberalizmus fogalma de nem tudom, azt meg végképp nem hogy hogyan jönnek ide nácik
2020. jún. 13. 08:01
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Tény, hogy a káoszt a libsik uszításai okozzák az egész világon és mivel amerika a legek hazája, itt a legsz@rabb a helyzet.
2020. jún. 13. 09:01
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Jó kérdés, hogy hol a határ, én bajban vagyok vele. Nekem eddig is fura volt, hogy amerikában konföderációs tábornok szobrokat látni. Semmi másról nem ismeri őket senki, mint arról, hogy a rabszolgatartásért harcoltak. Közben ha a másik irányból nézzük, akkor jóformán senkit nem fogsz találni 1950 előtt aki nem volt rasszista a mai megítélés szerint és mégsem bothatjuk le a fél várost. Pl a Nelson szobor London egyik jelképe és nem az a jelentése az átlag ember számára, hogy hú de jó is volt, amikor x szemét dolgot tett. Nekem erről az a véleményem, hogy ez történik, amikor tanulatlan emberek elkezdenek eszméket követni, legyen az kereszténység, libralizmus, vagy bármi. A vége már nem is az eredeti eszme, de út közben jól lejáratják a normális követőit. Nem értik igazán, de csinálják. Ha lenne egy kis eszük akkor normális okatásért és az egészségügyhöz való hozzáférésért tüntetnének, mert ezek amerikában nem elérhetőek a szegények számára, de nem, mert ennél nyilván fontosabb, hogy van-e Kolombusz szobor.
2020. jún. 13. 09:15
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Mi lenne, ha nem egy kalap alá az összes liberálist?

Én annak tartom magam, de attól, amit ezek csinálnak egyszerűen csak ideges leszek.

Igazából az én szemszögemből ezek nem is liberálisok, csak hisztis hülyék, akik azt hiszik, hogy kedvük szerint formálhatják a világot miközben mindenki más leszarnak.

2020. jún. 13. 09:41
 17/22 anonim ***** válasza:
*nem vennéd
2020. jún. 13. 09:41
 18/22 anonim ***** válasza:
40%
Én arra lennék kíváncsi, hogy a mai mélytoleránsok mit szólnak hozzá, hogy a liberalizmus napjainkra micsoda groteszk képződménnyé fejlődött? Örülnek neki, hogy lassan egy lapra kerül a nácikkal és kommunistákkal?
2020. jún. 13. 12:50
 19/22 Sunshinedoll ***** válasza:
54%

Azok akik anno örömmel figyelték a Horthy szobrok ledöntését most megrekedtek valami faék értelmi szintjén, komolyan. Merthogy ezek majd kitörlik a történelmet.

Lenint ismerjük a mai napig? tudjuk ki volt Horthy? Hitler?

Hitler szobrát is leszedték, a utcaneveket is átnevezték. Kitörlődött a történelemből? Nem.

Ennyi.

Churchillről már korábban szóltak, Colombus meg telehányta mindenféle addig nem ismert betegséggel a mostani Amerikát, kifosztotta őket és rengeteg törzset tett a földdel egyenlővé.

A filmek betiltásával meg ezekkel annyira azonosulni nem tudok.

Ezelőtt se néztem meg Az üvöltő szeleket, ezután se fogom.

2020. jún. 13. 13:26
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

A liberalizmus hogyan tud fejlődni? :D

Ilyenkor magyarázzátok meg vagy küldjetek egy linket ami elmagyarázza hogy egy olyan ideológia ami ahhoz elvezetett hogy szabadon írkálj ide egy minden alap nélküli badarságot, hogyan hasonlítható egy genocídiumhoz vagy erőszakos egyenlősítéshez

2020. jún. 13. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!