A baloldali, kormánykritikus Schiffer szerint is rettenetesen aggályosak a baloldalnak juttatott amerikai kampánypénzek. Ha már ő is ezt mondja, akkor mégis lehet ebben valami, nem?
Érdekes...azt nem tartja aggályosnak, hogy a fidesz a kampányra költhető penz 200x osat költötte tavasszal?
Ami 2 az 1ben.
1. Hűtlen kezelés mert a Magyar adófizetők pénzéből ment.
2. Választási csalás.
#11: Nem szavazna oda, a legutóbb is a kutyapártra szavazott.
Az MMM nem követett el sem szabályszegést, sem bűncselekményt, akárhogy csűritek-csavarjátok. Ezt Schiffer is elmondta, ügyvédként gondolom ért hozzá. Az, hogy ez nem mindenkinek tetszik, már magánügy. Engem pl jobban zavar az, hogy az adóforintjaimból finanszírozzák a mértéktelen propagandát. De ez sem érdekel senkit.
Am én hallgattam sok beszélgetést vele.
És szinte mind értelmetlen duma volt, mert ő politikai szervezetként beszél a fideszről, nem pedig köztörvényes bűnözőként tekinti őket, mint amik valójában.
Ha pedig ezzel a minimummal sincsen tisztában, akkor felesleg a duma amit tol.
Főleg hogy az a duma 90%ban az ellenzéket kritizálja.
16.
A fidesz nem politikai ellenfél...
Hanem Magyarország ellensége.
"ő politikai szervezetként beszél a fideszről, nem pedig köztörvényes bűnözőként tekinti őket, mint amik valójában."
Ezt melyik bírósági ítéletből idézted? Vagy mire alapozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!