Miért van az, hogy a magyarországi kormánykritikus sajtó nem vagy alig foglalkozik a vidéki ügyekkel?
Szatmáry Kristóf budapesti vállalkozásánál nem adnak számlát – ügy van belőle a kormánykritkus sajtónál. Vidéken milliárdos fejlesztés nem valósul meg – nagy ívben letojja a kormánykritikus sajtó.
Az ellenzéki politikusokat nem is említem, mert az utolsó ellenzéki politikus fideszes volt, aki egyáltalán hajlandó volt picit foglalkozni a lakóhelyemmel és térségével ellenzékiként.
Az az érzésem, túlontúl elfogult vagy. Valószínűleg szövegértésből is gyenge, ha nem jött le számodra az a rengeteg ügy, amit a kormánykritikus sajtó mindne nap felhoz.
Mondanám neked HAdházy példáját, a Schall ügyet, az összes vidéki lopást, az ukrajna kapcsán kifejtett kormány náci álláspontot, de szerintem nem érted ezeket.
Elég sokat foglalkoznak vele. Vannak lapok, ahol külön szekció van csak erre.
Nem tudom miről beszélsz, max te nem olvasod el ezeket, mert téged nem érdekel.
#1: Olvasom mit ügyeskedik a Hadházy. Azonban hiába írok a kormánykritikus sajtónak, FORRÁSSAL ALÁTÁMASZTVA, le se tojják. Válaszra se méltatnak, hogy miért nem hajlandóak foglalkozni ezekkel az ügyekkel, amiket írok nekik.
Van például egy kerékpárút-fejlesztés, ami nem valósult meg, 2+ milliárd forint, az ellenzéki sajtó nagy ívben letojja, pedig többnek megírtam.
Akkor nem olvasod.
Az átlátszó egyébként szerintem úgy általánosság ír kevés cikket, szóval nem fognak sokat írni 1-1 témáról sem, ha összességében is keveset írnak.
Mert
a) vízfejű Magyarország, túlságosan Bp centrikus;
b) az ellenzéknek itt vannak a szavazóbázisai az irányukba próbál kommunikálni
7 b)-re:
De ha csak a meglevő szavazóikhoz szólnak, akkor a büdös életben nem fogják növelni a szav.táborukat. Márpedig ami most van, az még a Fidesz 2/3 megakadályozására sem elég - amint láttuk április 3-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!