Hihető, hogy kormányváltás, baloldali hatalomátvétel után a közmédia független lesz és a kormánypárti narratíva helyett kormánykritikus műsorokat, híreket fog sugározni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Én elhiszem.
Nem hiszem el.
Nem tudom, nem érdekel a közmédia.
25 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha már nem lesz annyira brutálisan elfogult, mint a fidesztálib propaganda, az is előrelépés.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a mostaninál csak függetlenebb lehet.
3/6 anonim válasza:
Most csak kőkemény agymosó propaganda megy az alja népnek. Ennél màr csak függetlenebb lehet.
4/6 anonim válasza:
Jah, olyan független lesz, hogy reggeltől estig a ratyimadarakat fogják nyomatni.
Poén kedvéért megnézném ezt a forgatókönyvet is, de nem fog rá sor kerülni.
5/6 Isti22 válasza:
2010 előtt ilyen volt egy híradó: https://www.youtube.com/watch?v=zlNqaO_LBnk
6/6 MolotovPunk válasza:
2010 előtt sem volt teljesen független, de törekedtek rá, hogy inkább az legyen. A mostani m1 az minden, csak pont nem közmédia, inkább propaganda média az adófizetők pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!