Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök neki hogy végre...

Örültök neki hogy végre eltörölte a kormány a benzinárstoppot?

Figyelt kérdés
Végre egy normális piacgazdasági politikai döntés a nép nevében.
2022. dec. 7. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Istenem, te vagy a huszadik aki megkérdezi.
2022. dec. 7. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Mivel nincs autóm, igen. Ha lenne, nem hiszem, hogy örülnék neki.
2022. dec. 7. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Azért ha megnézed 8 személyes kocsikban ül 1db 60 kilós emberke. Sok ilyet látni. Aki a wc-re is kocsival megy.

Majd most megtanulnak sétálni.

2022. dec. 7. 19:24
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Én örülök neki és már vártam is nagyon. Eleve egy fszág volt bevezetni, de hát meg kellett nyerni a választásokat. Sajnos sok választópolgár csak az orráig lát és nem ért összeföggéseket.
2022. dec. 7. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Hátha kevesebben mennek majd végre kocsival
2022. dec. 7. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Igen, örültem.De attól hülyét kaptam hogy megint mutogatnak, hogy ezért és ezért van, és kik a hibásak érte!

Miért nem lehet magyarázkodás nélkül dönteni dolgokról? Ők kormányozzák az országot 2/3-addal, veszélyhelyzeti státusszal...vállalják a döntéseikért a felelősséget! Ne magyarázkodjanak meg másra mutogassanak.

2022. dec. 7. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Én örülök neki, be sem kellett volna vezetni. Ami aggasztó, hogy most is csak azért szüntették meg, mert összeomlott az ellátás és nem volt más választásuk.
2022. dec. 7. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem örülök neki, eddig is alig fértünk fel reggel a buszra, eztán, ha többen döntenek a tömegközlekedés mellett az autó

helyett, akkor esélyes, hogy nem fogunk tudni felszállmi, így is ritkábban jár, mint kellene.

2022. dec. 7. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
70%

Káros volt, a külkereskedelmi mérleget teljesen a padlóra küldte a rekordmagas lakossági fogyasztás.

Ugyan ennyire káros volt a pénzosztás a

2022. dec. 7. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
De, azért eddig te is odaadtad a forgalmit a 480ért, ugye?
2022. dec. 7. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!