Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem volt már fent...

Miért nem volt már fent tartható a benzinárstop?

Figyelt kérdés

2022. dec. 7. 09:16
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Mert eleve értelmetlen volt és mostanáig bírta a Fidesz elkussolni, hogy elbaszták.
2022. dec. 7. 11:17
 42/44 anonim ***** válasza:
86%

"Na igen, és ez az amikor megindokoljuk azt, hogy az amúgy logikátlan döntés, miért is jó."

Nem mondtam, hogy az EU ársapkás döntése jó vagy rossz. Én ezt nem tudom eldönteni, majd eldöntik az elemzők utólag. Én csak azt mondtam, hogy a két ársapka nem ugyanaz.

Ha össze akarom mérni a kettőt, akkor azt mondom, hogy az EU céljával tudok azonosulni, a Fideszével nem. Az EU ársapkájával kapcsolatban remélem, hogy jó lesz, de félek, hogy rossz. A Fideszéről már tudom, hogy rossz volt.

2022. dec. 7. 11:53
 43/44 anonim ***** válasza:
23%
Már a molnak sem volt elég bevétele.
2022. dec. 7. 19:09
 44/44 anonim ***** válasza:
80%
#43 Hogyne lett volna.Létezése óta nem szerzett olyan magas profitot, mint idén.
2022. dec. 7. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!