Nem kéne a Matolcsy-beszédet vidékre is eljuttatni?
Figyelt kérdés
#Matolcsy-beszed
2022. dec. 6. 20:16
11/29 anonim válasza:
A gombák a sötétet és a trágyát szeretik.
12/29 anonim válasza:
10.
Neked nem szólt senki, hogy nincs pénzük rá előfizetni, ezért az ingyenes királyi tv hazugságait nézik évek óta, meg az einstandolt megyei lapokból "tájékozódnak"?
13/29 anonim válasza:
Ne izgulj, a fidesz média már mosakodik...
14/29 anonim válasza:
#12: RTL Klub: alapcsomag. ATV: alapcsomag. Ha valaki Alsópusztamellékfalván kizárólag az ellenzéki médiát óhajtja fogyasztani, megteheti és egy másodpercre sem kötelező az M1-re kapcsolni.
15/29 anonim válasza:
14.
Az RTL-t melyik ellenzéki párt szponzorálja?
16/29 anonim válasza:
#11: Egyes egysejtű kommentelők pedig még mindig a sz@rrá vert MZP-től idézgetnek, pedig a kampányban fél év alatt ásta le magát vele a sárga földig. (Szegény ballib MZP-val főz...) :D
17/29 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, nem azzal van a baj, hogy ne találnánk rá az ellenzéki infókra, ha akarnánk. Itt vidéken szinte mindenki valamilyen szinten a fideszből él. Fideszes vállalkozók adnak munkát, a tesák a polgármestertől kapják a közmunka után a pénzt. Nekünk meg volt mondva, hogyha nem oda szavazunk, ahova, akkor nem lesz munkánk és éhen halunk. Bumm. Színtiszta zsarolás, amit nem dokumentáltak sehol...
19/29 anonim válasza:
17-es vagyok! De nyilván nem vagyunk h*lyék, hogy elhiggyük a Soros após h*lyeségeket. Mi is nevetünk azokon, akik azért szavaztak a fideszre, mert őszintén hittek nekik. :D
20/29 anonim válasza:
10-es figyelsz ugye arra, amit 17 írt?
A legnagyobb hülye az, aki önszántából szavaz a fideszre, teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!