Fideszesek! Mit szóltok, hogy a kormány döntése miatt elbukhatunk 1650 milliárd forint támogatást?
A rubeljobboldal zseniális döntése miatt 1650 milliárd forint vissza nem térítendő támogatástól eshet el Magyarország. Ez 170 ezer forintot jelent fejenként. Jó döntés volt, nem?
Nem fogják fel miről van szó.
Így is az egekben vannak az árak, nyugathoz képest 80-120%-os infláció csak az élelmiszeren, de lehet ezzel egy picit többet mondtam, de a 80% reális lehet.
Lehet jobban megérné Ausztriába bevásárolni, mint itthon. Itt pár tétel is 2000 Ft, kinn meg 0,40-0,50€ egy csomó alap élelmiszer, stb.
13. Ezt is aláírom! És azt is, hogy nem csak a mai kormány tette tönkre a magyar ipart. Mezőgazdaság, cukorgyárak, malmok, stb.
Amíg hagyjuk, hogy ide a szemetet hozzák és a takarmány búzát, addig nem lesz változás!!!
15. Ez így igaz, még én is emlékszem rá, pedig kisgyerek voltam.
De amit mondani akartam, a mostani vezetés a teljes mezőgazdaságot háttérbe szorította. A legtöbb föld fel van vásárolva és parlagon hagyva, vagy akkumulátor gyár épül. Őszintén, így ki látja itt a jövőjét..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!