Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nincs EU-s pénz, nem lesz...

Nincs EU-s pénz, nem lesz béremelés a tanároknak, marad a szaros 207 ezres bér, mit fognak most tenni?

Figyelt kérdés

Tüntetés?

Felmondás?

Belenyugvás?

2022. dec. 6. 16:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ilyen sorrendben, ahogy írod.
2022. dec. 6. 16:09
 2/31 anonim ***** válasza:
0%
Lesz eu pénz csak még egy év.
2022. dec. 6. 16:11
 3/31 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a kérdés, hogy hova megy majd el az a sok tanár dolgozni a versenyszférában, ahol ennél többet fizetnek?Pl egy tesi, irodalom, ének, technika, földrajz szakos tanár.
2022. dec. 6. 16:11
 4/31 anonim ***** válasza:
0%
Folytatni fogják a tüncizést,de majd megkapják a maguké.
2022. dec. 6. 16:12
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

3

Elmennek futárnak, kamionosnak, vasutasnak stb.

2022. dec. 6. 16:13
 6/31 anonim ***** válasza:
0%

"Az uniós helyreállítási alap vissza nem térítendő forrásai hamarosan megnyílhatnak a magyar kormány előtt, de szigorú feltételekhez kötve, a költségvetési támogatásokból pedig több ezer milliárd forintnyi pénzt akar befagyasztani jogállamisági aggályok miatt az Európai Bizottság. A végső szót a tagállami minisztereknek kell majd kimondaniuk."

[link]

Ezt a Telex írta, a független objektív újságírás csúcsa.

Ebből én szegény fogyatékos Fidesz szavazó azt értem, hogy a helyreállítási pénzeket egy az egyben megkapjuk és ha jól tudom abból akarták kifizetni a tanárok béremelését is.

A 7 éves költségvetésből fognak zárolni, feltételekhez kötni de abból eddig se túl sok mehetett folyó költségekre, mint pl. a bérek. (szerintem kb. semmi, de javítsatok ki ha tévedek)

2022. dec. 6. 16:14
 7/31 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kell nekik mindenképpen diplomás munkakör. Egy árufeltöltő, kasszás, takarító, mosogató is többet keres náluk.

2022. dec. 6. 16:15
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit tehetnek dolgoznak tovább vagy keresnek másik állást, mindenkinél ezek az opciók.
2022. dec. 6. 16:15
 9/31 anonim ***** válasza:
85%
Ezért tart itt az ország ahol. Japán meg Finn ország pedig azért gazdag nemzetek mert az oktatásra építenek. De a tanulatlan, buta birkáktól akik gyári sormunkásnak szánják a gyerekeiket nem lehet ezt felróni, ők is ennyire vitték.
2022. dec. 6. 16:16
 10/31 anonim ***** válasza:
8%

207 ezer forint mire nem elég?

Van akinek közmunkásbérből (kb. 60 ezer forint) vagy minimálnyugdíjból (28 ezer forint) kell megélnie. Ők miért nem mennek tüntetni az utcára?

2022. dec. 6. 16:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!