Mire föl ez a gyurcsányozás?
Sosem csíptem azt az embert, de 2008-ban volt legalább volt üzemanyag, az EÜ is egy fokkal megbízhatóbb volt, az infláció is 5% körül volt, most van vagy 40-50 is. Csirke, cukikor, olaj kb. nincs. Tanár nins, EÜ dolgozó alig, EU-s pénzek is voltak, már azok sincsenek.
Ennyire buták az emberek? Nem látnak semmit? :D Mengézem a német osztrák akciós újságokat, és jobb árakat vannak ott 4x fizetéssel mint itt.
Nevetséges. :D
Képünkbe hazudott a zorbán a rezsiről meg az adóról. Ezek mitől különbek tőle? Semmivel, sőt még rosszabbak is.
2008-ban nem volt nemzetközi inflációs hullám. Érdekes, nálunk van csirke. Az egészségügy helyzet meg valójában sokkal jobb, mint az ő idején, több az orvos, rövidebbek a várólisták, megszűnt a hálapénz.
És most már a minimálbér annyi, mint akkor az átlagbér. (Reálértékben is 75% a növekedése.)
Amúgy miféle hazugságról beszélsz, meg milyen adókról? Továbbra is havi 180 eFt-tal támogat minden háztartást a központi költségvetés a rezsiszámlákban.
Ha visszajönne gyurcsány akkor sem lenne 300 ft az euro, nem lennének jobban fizetett tanárok, nővérek. Először is a saját haverjainak a gondját oldaná meg az állami megrendelések átirányításával. Az áfa mértéke nem változna az ellenzéki kampányban sem volt ilyen ígéret.
Bevezetné megint a többkulcsos adót, eltörölné a gyerek kedvezményeket amivel sok tisztességesen dolgozó ember rosszabbul járna.
Szóval nekem nem biztos hogy jobb lenne.
A többi szájtépéssel mint az lmbq meg a migránsok meg a demokrácia nem tudom mit kezdeni.
Ha gyurcsány visszajön abba is.
Jön majd megint az IMF hitel aminek a feltétele a nyugdíjak és a szociális kiadások csökkentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!