Meddig fog még menni a Gyurcsányozás?
Figyelt kérdés
12 éve hogy eltakarodott végre az ország éléről, ennek ellenére a jelenlegi kormány még mindig Gyurcsányozik.
És sorra ezzel hülyítik a népet, hogy örüljön a proli annak is ha csak egy zsák sz#rt kap mert a Gyúcsány még ennyit sem adna.
Ez a Gyurcsányozás meddig lesz még porondon? Nem érzik gáznak hogy 12 lv után is olyannal példáznak aki már rég hatalmon sincs?
2022. aug. 29. 10:01
1/14 anonim válasza:
20-30 évig biztosan. Nagy baj lenne a Fidesznek, ha végre eltakarodna.
3/14 anonim válasza:
Ameddig nem fullad bele a pijába
5/14 anonim válasza:
Gondolod, ha GYF meghallna, akkor ne rá mutogatnának visszamenőleg?
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
Erre volt egy válasza a választás utáni beszédében:
"Megfontolom.
...
Megfontoltam. NEM."
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lenne a legjobb ha eltakarodna, de szerintem utána is vele példáznának.
2022. aug. 29. 10:14
9/14 anonim válasza:
Amíg Fidesz van, addig biztos, hogy fognak Gyurcsányozni.
10/14 anonim válasza:
Ameddig a fidesz a politikában marad, addig menni fog. Nem kell kikezdhetetlen logikai érzék ahhoz, hogy rájöjjön az ember, ez egy brigád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!