Mi a véleményed erről a Gyurcsány-Orbán vitáról?
Figyelt kérdés
Múltkor vitázni kezdtek.
Szerintem jól tették.
Mindent bele Gyurcsány-Orbán vita!
2022. jún. 3. 22:45
2/12 anonim válasza:
Gyurcsány megint lealázta a köpcöst
3/12 anonim válasza:
Vicces, mindig ezzel jöttök, hogy hogy lealázta, aztán kiderült, hogy minden szava hazugság volt. Ez aztán a teljesítmény.
5/12 anonim válasza:
3
Mert talán Viktornak nem hazugság minden szava? Viszont ő vitázni sem tud. Csak papírból felolvasni. Spontán nyilatkozni sem tud, ha valamit kérdeznek tőle, csak azt ismételgeti, hogy "fék nyúz", vagy benyögi, hogy boldog karácsonyt...
6/12 anonim válasza:
#5: A fake news tökéletes válasz volt, mert szépen visszaadta a ballibeknek az érvüket. Az érvet mindenre, ami nem tetszik nekik.
7/12 anonim válasza:
6
Inkább a bagyoly mondja verébnek tankönyvi esete volt.
8/12 anonim válasza:
Kit érdekelnek 20 éves dolgok ma?
9/12 anonim válasza:
Én a Horn-Orbán vita fullos verzióját ajánlom,akkor még a humor sem volt idegen a nagyoktól.Babkaró Feri sajnos savanyú és tudálékos.
10/12 anonim válasza:
#9: Egyetértek. Ha Horn maradt volna az MSZP élén, szerintem lényegesen normálisabb maradt volna a politikai élet. De Gyurcsány típusú emberekkel nem lehet tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!