Kiváncsi lennék mi történik, ha itt is bevezetik az eurot? Mennyien kerülhetnek még rosszabb anyagi helyzetbe?
Én magam is elhagytam az orszàgot,szerencsére.
Én még egyedülàllo voltam,mostmàr itt külföldön talàltam partnert,munkàt,söt a baba is érkezik!
Akik egyedül vannak,azoknak bàtoritàs;iràny egy màsik orszàg.
Akik csalàddal vannak,azokat csak sajnàlni tudom,nekik nem lehet könnyü ugy mozgolodni a nagyvilàgban.
Euro??????????
Szerintem még egyenlöre a forintot kellene helyre tenni,és tisztességes fizetést adni mindenkinek,nemhogy még eurot bevezetni....
Én pont az azt megelőző évben voltam Németországban, mielőtt átálltak volna az euro-ra! A boltokban már kivolt téve az ár euro-ban is, meg DM-ben is! Hát egy kisebb üzletben annyit láttam, hogy fogták a DM-et, áthúzták és odaírták , hogy euro!Pedig akkor elvileg 1 € 1,98 DM volt! Tehát majdnem a duplájára emelkedtek az árak!!!
Sógornőm pedig 15 éve él Olaszországban, de azt mondja, amikor átálltak a lírá-ról euro-ra, nagyon megemelkedtek az árak! Az tök jól hangzik, hogy keres kb. 2000 euro-t (kb. 530 000 FT), de ez csak akkor nagyon jó, ha hazajön és itt költi el! Kint ennek a fele elmegy a lakásra, a rezsire stb... Többször voltunk már kint nála és iszonyatosan drága az élet kint!Csak egy példa: egy sima kávézóba beültünk, nem fogyasztottunk semmi extrát, csak kávét, cappuchino-t, üdítőt 4-en és majdnem 25 €-t fizettünk (kb. 6600 Ft)!
Utolso!
Én ezt a helyzetet tapasztalom nap mint nap.
Az összeg,amit keresek hatalmasnak tünik,ha àtszàmolom magyar forintba,itt meg ebböl szinte honaprol honapra élek(na jo,azért szinvonalasabb az élet mont otthon,de igazàbol itt sem könnyü nagy àrak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!