Ki a legértelmesebb ellenzéki politikus?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 22:48
21/23 anonim válasza:
#20: Őszintén szólva számomra sokkal fontosabb volt, hogy szakmailag felkészült volt, illetve, hogy volt egy saját koncepciója. Szerintem az kevésbé lényeges, hogy egy program hány órakor lesz épp, vagy milyen napra esik. Nem ez a lényeg. Értem, hogy politikailag ezt fel lehet használni ellene, ez van sajnos.
22/23 anonim válasza:
#21 De, ez is fontos sajnos.Ezek alap dolgok.Egy közembertől elmegy ilyen, egy politikustól, pláne ha kormányt akar váltani, az ilyesmi nem elfogadható.Sok kicsi amúgy is sokra megy, főleg, ha gyakran megesik egy politikussal ilyesmi, azt már nevezhetjük szokásosnak.A politikában nem bocsátják meg sz ilyesmit.
23/23 anonim válasza:
#22: Elfogadom, hogy a politikában fontos, de személy szerint nekem nem. Persze a győzelemhez másokat is meg kell győzni, értem, hogy az ilyesmik is számítanak ebben.
Egyébként az emberek is furcsák. Mindenki sír, hogy utálja a politikusokat, mert lopnak, csalnak, hazudnak. Aztán amikor jön egy tisztességes jelölt, akinek egyetlen bűne, hogy nem úgy viselkedik, mint egy tipikus politikus, mindemellett túlságosan őszinte, erre nemet mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!