Melyik a legértelmesebb politikus?
Szerintem a legjobb politikus az Orbán(nyilván ehhez értelem is kell de még csomó más képesség is ami sikeressé tesz), mert 8 országgyűlési választásból 4-et megnyert, egy kis névtelen, erőforrások nélküli pártból egy olyant csinált amit az elmúlt 20 évben nem igazán lehetett megkerülni.
A népet szerintem azok a politikusok szolgálják akik amíg hatalmon vannak képesek legalább régiós szinten növelni a gazdaságot, csökkentik az államadósságot, új munkahelyeket teremtenek, fenntartható módon növelik az emberek életszínvonalát. (azok akik ellenzékből jönnek a szuper ötletekkel de sose kerülnek hatalomra vagy amikor odakerülnek nem képesek vele élni szerintem nem lehetnek se jó se hasznos politikusok)
"Szerintetek melyik politikus(ok) szolgálják igazán a népet?"
Azok a politikusok akik nem lopnak, akik a nép érdekében bírálják az aktuális kormányokat, akik feltárják a kormányok korrupt ügyeit, akik nem maszlaggal etetik az embereket, akik nem a saját anyagi érdekeiket teszik az első helyre hanem az emberekét, szóval azokat szolgálják akik a parlamentbe küldték őket azért hogy az érdekeiket képviseljék.
#1:
Egy két lábon járó szerencsétlenség;
Egy eltorzult arccal toporzékoló, aztán minden alkalommal látványosan pofára eső kis mitugrász,
Egy hamuszürke Gurmai Zita-hasonmás;
Egy tenyérbemászó szánalmas provokátor.
Szép lista... :)
A legértelmesebb politikusok szerintem Gulyás Gergely, Lázár János, Szíjjártó Péter, Rogán Antal és hogy ne csak fideszest mondjak: Schiffer András, Magyar Bálint (igaz, ők már csak ex-politikusok).
#3 Egyetértek veled abban, hogy amelyik feltárja a korrupciós ügyeket, amelyik a kisemberek érdekeit nézi elsősorban, és mondjuk nagyon nem árt, ha becsületes, és emellett ért is a munkájához szakmailag. Ezt szerintem te is így gondolod. Én azért úgy vélem, hogy egy valóban JÓ politikus megéri a jó fizetést. Csak az a gond, hogy nem ez alapján állapítják meg a fizetést, sőt.
====
Attól, hogy valakit sokszor újraválasztanak, és megkerülhetetlen tényezővé válik egy régen kis pártból, nem azt jelenti, hogy az emberek érdekét nézi. Hitler története mond neked valamit? Putyin? Sztálin? Erdogan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!