Ki a legértelmesebb ellenzéki politikus?
#10 "egy normális beszédet."
Kígyók kígyóznak? :DDDDDD
#11.
https://www.youtube.com/watch?v=auf55j8PhhI
Hát amit azért letett a magyar politikában nem vehet el tőle senki.
Ilyen volumenű vitát csak Gyurcsány volt képes lerakni, más kérdés hogy azóta elitta az eszét, és csak a pénzért csinálja már az egészet.
#12 Én ennél jóval komolyabb parlamenti felszólalást tudnék belinkelni.Sőt! Gyurcsány Ferenc már 14éve nincs a toppon.
Na most erre mit mondjak? :DDDD
"Ilyen volumenű vitát csak Gyurcsány volt képes lerakni"
Azért szerintem Vona Gábornak is voltak elég jó parlamenti felszólalásai, emellett Márki Zay is keményen el vitázik fideszes politikusokkal
Persze elismerem hogy van esze ennek a Gyurcsánynak, de azért bőven vannak nála értelmesebbek is.
Amúgy MZP beszédeit nagyon jól ismerem, és tartom hogy nem alkalmas politikai pályára.
Ez a stílus nagyon sok embernek nem tetszik, nekem igen de nem elég populáris. Vona egyszerűen fényévekkel jobb, és a fiatalabb Gyurcsány is.
"MZP nyilatkozatait valljuk be egy óvodás könnyedén kiforgatja"
"Sokszor felkészületlen is volt"
Sárváron meghallgattam, nagyon összeszedetten beszélt.
#19 Mármint az a nő mindenkivel ezt csinálja, csak MZP-t csúnyán ki tudta figurázni emiatt.
Mondjuk valljuk be ciki is az, mikor megkérdeznek egy politikust, hogy mikor milyen kampányeseményei vannak, és hebeg-habog a politikus, mert fogalma sincs, utána meg a riporter világosítja fel a helyes információról.
Ilyen felkészületlenül hogy mehet el a tv-be szerepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!