Lenne reális esély Ausztria és Magyarország újraegyesülésére?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 18:50
21/30 A kérdező kommentje:
'a
2022. dec. 4. 21:27
22/30 anonim válasza:
Kérdező: a #17 és #18-ban két profilról válaszolsz a saját kérdésedhez? :D
23/30 anonim válasza:
#22.Kikérem magamnak nem vagyok a kérdező.
És eszembe nem jutna ilyen kérdést kitenni.(18-as vagyok)
24/30 anonim válasza:
Nem mellesleg iszonyat sokszor válaszolunk egymás válaszára(évek óta kb. több kategóriában), én azért teszem anonimra a nevemet mert voltak célzott gyűlölködő PÜ-k és lepontozások.(OFF vége)
25/30 A kérdező kommentje:
22 17es te vagy.
2022. dec. 4. 22:35
26/30 anonim válasza:
Jogos, 18-19-et akartam írni, mert a #19 az elég félreérthetőre sikeredett tőled és nem te lennél az első aki több profilból nyomja :D
27/30 anonim válasza:
Nem.
Én éltem Budapesten is, ahogy még sok más helyen is Mo.-n. Most Bécsben élek. De láttam már osztrák vidéket és más városokat is bőven.
Esély nincsen rá. Ez a két ország olyan mint ég és föld fejlettségben. Mintha egy más dimenzió lenne.
És már én sem változom. Ausztriához szokott szememhez képest Magyarország egy mocskos balkáni putri minden szempontból. És az is marad. Miközben a különbség még növekszik is.
28/30 A kérdező kommentje:
26 Perszee,ha az ember kérdést tesz fel és válaszolnak neki már ő nyomja több profilról.
2022. dec. 5. 07:33
29/30 anonim válasza:
remélem, hogy nem. jól megvagyok M.O nélkül köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!