Mit szólnátok hozzá, ha Magyarországon is így menne az oktatás?
2022. dec. 4. 14:41
1/9 anonim válasza:
Emlékeim szerint első-második osztályban nálunk is így ment...
2/9 anonim válasza:
Aki nem venné észre 0:15-nél egy kígyó kígyózik. Még midig jobb mint egy érzékenyítő transzfer-cica.
3/9 anonim válasza:
Még néhány választást megnyer a fidesz, itt is ilyen lesz.
5/9 anonim válasza:
Amikor én jártam iskolába, akkor kb. így nézett ki az oktatás:
6/9 anonim válasza:
Vak vezet világtalant, még a tanár sem tud rendesen angolul :D
"Bedroom is spelling" a bedroom nem spellingel semmit, a bedroom az "spellt" vagy "spelled".
7/9 anonim válasza:
2026-ban is fidesz nyer, ilyen oktatás lesz.
8/9 Henrik182 válasza:
Szerintem szinvonalasabb az hogy már alapbol világnyelvre tanitják gyerekeiket, és engedik a diákokat megszolalni, kommunikációs készség fejlesztés az mellet tekintély elvű fejlesztés is.
9/9 Henrik182 válasza:
Nem egy idomitásos tanitás, mint ebben az országban hogy a diák csak ül és hallgatja amit a tanár mond, nem egy idomitás jellegű tanitás látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!