Lenne reális esély Ausztria és Magyarország újraegyesülésére?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 18:50
11/30 anonim válasza:
#8: Mondjuk azt se tudom, hogy a magyarok mit látnak ebben a drága jó miniszterelnök úrban.
12/30 anonim válasza:
Szerinted 1848-ban csak viccből akartunk elszakadni tőlük?
13/30 anonim válasza:
Szerintem éppen elég volt az az együtt töltött idő amelyben ránk erőszakolták magukat a drága jó sógorok..Inkább Magyarország újraegyesülése lenne üdvös.
14/30 A kérdező kommentje:
12 Az bohózat volt. És szerinted viccből volt a gazdaság a legnagyobb színvonalon 1913ba?
13 Mert csak Horthy igaz?
2022. dec. 4. 20:32
15/30 anonim válasza:
Bohózat? Te történész vagy, hogy felülírod a történelem könyveinket?
16/30 A kérdező kommentje:
15 Véleményem csak lehet. Igen. Teljesen fölösleges volt vagy legalább is az ő bajuk.
2022. dec. 4. 20:36
17/30 anonim válasza:
Voltál már Ausztriában? Szerinted a jól működő Ausztriában ki szetetné, hogy ez a koszfészek hozzájuk csatlakozzon?
18/30 anonim válasza:
#17.Ez ugyan úgy igaz Ukrajnára is.
Jól működő ország lehetne a miénk is, elvégre jó adottságokkal rendelkezik.
Turizmus, ásványi kincsek, ill. víztartalék.
Jó mezőgazdasági termelési lehetőségek, ehelyett autógyártást akarjuk csúcsra vinni...
Az ország nem él a lehetőségeivel, szerintem Ausztria vezetősége helyre tudná rakni, nem bánná ha megkapná ezt a területet de szerintem feltétel lenne a hazai vezetőség eltakarítása.(teljesen jogosan)
19/30 A kérdező kommentje:
17 Ja bocsánat azt hittem s koszfészket Ausztriára érted.
2022. dec. 4. 21:27
20/30 Fsms válasza:
9# segíts már mi a plusz? Remélem nem az egészségügyre, oktatásra, egetverő inflációra , csökkenő életszínvonalra gondolsz.
Pont az ilyen elvakult fidernyákok miatt állunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!