Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban is győzni fog a Fidesz?

2026-ban is győzni fog a Fidesz?

Figyelt kérdés

Valahogy azt érzem, hogy itt bármi történhet, lehet bármekkora válság, bármilyen infláció, 2026-ban is tuti a Fidesz fog nyerni.

Egyszerűen olyan ügyesen kommunikálnak, hárítják másra a felelősséget, illetve az ellenzék annyira töketlen, hogy semmi esélyt nem látok a változásra.

2022. dec. 4. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
26%

"Ha szerinted halálkomolyan Gyurcsány küldte rá a rendőröket a tömegre (ahol volt túlkapás bőven, de mivel randalírozó tömegről volt szó, akik ellen jogszabály szerint be lehet(ett? azóta lehet már nem, nem vagyok képben) vetni pl. a gumilövedéket), nem volt törvénytelen az egész, de hogy Gyurcsánynak ehhez semmi köze nem volt, már csak azért sem, mert nem így működik a parancsnoki lánc, az hótziher. Ilyen soha nem volt bizonyítva, nem is lehetne, mert teljesen absztrakt elképzelés, főképpp mivel egy elég hirtelen kialakult eseményről volt szó."

1. A rendőrők fegyvertelen tüntetőkre is löttek.

2. Külföldről behivott rendőrök volt a nagyrészűk, szoval vagy ő vagy a pártjának egyik tagja volt.

"Az meg kb a nagy számok törvényei alapján is lehetetlen, amit az utolsó mondatodban állítasz. Pláne a pályája elején, mert szerintem akkor még Orbán is jól indult, és sajna politikusnak most is jó."

A nagyszámok törvénye nem mindig biztos, Orbán meg nem jó politikus, csak a szavazók 90% manipulálható.

2022. dec. 6. 00:22
 42/51 anonim ***** válasza:
73%

Orbán sajnos zseniális politikus, nem tudott volna az EU közepén majdnem-diktatúrát kialakítani ennyire megszerkesztett hitleri, sztálini módon, ha nem lenne az. Nem lenne az ő zsebében a fél ország, alig túlozva, ha nem lenne az. Minden lépése zseniális a hatalommegtartás szemszögéből. Ellenségképek, haveri pénzek, média, stb stb, tökéletes. Undorító, de tökéletes.

1: pl. ezt jelenti a túlkapás, nincs vita köztünk ebben

2: ezt nem is tudom értelmezni. Az biztos, hogy nem Gyurcsány adta ki az utasítást, amitől elítélhető lenne a jelleme, és a felvetés lényege volt.

A nagy számok törvénye egy 12 éves periódusban és több pártban megjelenő összes emberre már biztos, hogy ráaggadható. Több ezer, sőt, talán több tízezezer emberről beszélünk. Nem mind hülye, sőt, szerintem elég nagy részük alkalmas lenne valamire, és a 100%-uk jobb az ország számára, mint Orbán.

2022. dec. 6. 00:47
 43/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
65%

"A nagy számok törvénye egy 12 éves periódusban és több pártban megjelenő összes emberre már biztos, hogy ráaggadható. Több ezer, sőt, talán több tízezezer emberről beszélünk. Nem mind hülye, sőt, szerintem elég nagy részük alkalmas lenne valamire, és a 100%-uk jobb az ország számára, mint Orbán."

Én egyáltal nem azt mondom hogy nincsen ilyen, hanem hogy ha van akkor nem hadják érvényesülni, mert a többiek nélkül nem tudna csinálni semmit, a többiekkel viszont csak azt tudná amit eddig ők.

Tudom hogy peszimista vagyok de a momentumon és amihazánkon kivül nem nagyon tudok elképzelni senkit aki alkalmas lehetne.

Most lefekszem.

2022. dec. 6. 01:05
 44/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
74%

Minden esetre reménykedem hogy neked lesz igazad, és jőn majd egy párt aki kenderbe veri a fideszt és a Dk-át.

Köszönöm a fejtágitást

-volt fideszes.

2022. dec. 6. 01:07
 45/51 qkker1 ***** válasza:
67%

"Mégis hogyan bizonyitja a a demokráciát hogy szarrá veretett tüntetőket"

A gyújtogató / romboló csürhét "verette szarrá", nem a békés tüntetőket!

2022. dec. 6. 07:27
 46/51 qkker1 ***** válasza:
91%

"ki kenderbe veri "

kenTerbe

2022. dec. 6. 07:29
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondtam, hogy jön ilyen. Bárki jöhetett/jöhetne, a Fidesz ledarálja 3 pillanat alatt. De igazából már csírájában elfojtja az egészet a kialakulásuknál, nem tud szerintem mellettük párt felemelkedni már. A DK is csak azért él, mert van Fidesz diktatúra előtti múltjuk.
2022. dec. 6. 09:48
 48/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
74%

"A gyújtogató / romboló csürhét "verette szarrá", nem a békés tüntetőket!"

Őket IS.

"Soha nem mondtam, hogy jön ilyen. Bárki jöhetett/jöhetne, a Fidesz ledarálja 3 pillanat alatt. De igazából már csírájában elfojtja az egészet a kialakulásuknál, nem tud szerintem mellettük párt felemelkedni már. A DK is csak azért él, mert van Fidesz diktatúra előtti múltjuk."

1. A Dk azért él mert az ellenzék élteti.

2. A lejáratást nem a semmiből csinálják, mondom ha jönne egy olyan aki nem adna olyan magas labdákat mint karácsony és MZP akkor borzasztoan nehéz lenne lejáratni őket.

3. A mi hazánknak sikerült a DK nélkül is bejutni a parlamentbe, szoval igenis van módszer arra hogy TÉNYLEG előre menjünk, és ne hátra.

Csak az a baj, hogy az emberek nagyrésze inkább feladja mintsem megprobálja.

Én például nem venném a fáradságot hogy ilyen pártot alapitsak.

2022. dec. 6. 17:14
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

1: Nyilván nem a fidesz szavazók miatt. :D Csak nem véletlen, hogy pont ők relatíve erősek. Gyurcsány személye miatt azok, aki mégiscsak miniszterelnök volt, és ezzel volt és maradt is támogatottsága.

2: Semmilyen magas labdáról nem volt szó, összevágtak mondatokat úgy, hogy az ellenkezdőjének tűnjön, mint amit mondott, felsoroltam már őket korábban. És az a durva, hogy mindenki számára elérhető az eredeti, vágatlan videó, de senki nem nézi meg, így ezek elegek voltak a lejáratáshoz. II. János Pál pápából is sátánistát faragnának napok alatt a sajtóban.

3: Pár százalékos pártok nyilván kialakulhatnak bizonyos ideológiák mentén. A MH pl nagyon szélsőséges párt, amivel megfognak egy adag embert, de a büdös életben nem lehetnek számottevő párt, pont emiatt.

2022. dec. 6. 17:47
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajtam múlik, fix, hogy nem.

Sz.mét, csalók!

2022. dec. 7. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!