Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban is győzni fog a Fidesz?

2026-ban is győzni fog a Fidesz?

Figyelt kérdés

Valahogy azt érzem, hogy itt bármi történhet, lehet bármekkora válság, bármilyen infláció, 2026-ban is tuti a Fidesz fog nyerni.

Egyszerűen olyan ügyesen kommunikálnak, hárítják másra a felelősséget, illetve az ellenzék annyira töketlen, hogy semmi esélyt nem látok a változásra.

2022. dec. 4. 08:39
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
46%

#20 ez már csak belelátás a dolgokba, szerintem az ellenzék magától ilyen csődtömeg, nem kell rásegítés...

Dkt nem tudom hová fejlődik, önmagában lesz e elég ereje. 24 is fontos állomás lesz, ott pedig a dk szokott erős lenni

2022. dec. 5. 08:46
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire előre egészen biztosan nem lehet kijelenteni semmit, az 100%. Tehát téved mindenki, aki biztosra állítja a jövőt, senki se jós. De az egészen biztos, hogy a Fidesznek áll a zászló (remélem, hogy nem pont fordítva írtam a lényegét xD), ráadásul a fidesz még ha ennél sokkal nagyobb válság is lenne, akkor is másra kenné. Bár ha tényleg sokkal nagyobb lenne, az kérdéses lenne, bár ismerve ezt az országot, akkor is baromi népszerű lenne talán a fidesz.

De ha nem lesz sokkal nagyobb válság, csak kicsit nagyobb a jelenlegi hatalmasnál, akkor tutira beetetik a szavazóikat, de igazából ha sokkal nagyobb lenne a mai hatalmasnál a válság, talán még akkor is baromi sok szavazójuk lenne.

Nem lehet előre megmondani, de a jelen helyzet szerint eléggé valószínű a győzelmük.

2022. dec. 5. 11:38
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Sajna ez azon kevés dolog a világon, amit akár 100%-nak is hívhatunk, még ha matematikailag nyilván nem is akkurátus. Orbán halálával zárulhat le csak a ciklus, mert a sokat szidott Gyurcsány még jobb helyzetben is lemondott, mert volt gerince, ez a vadbarom meg soha nem tenné meg. És mivel a csak az EU miatt nem teljesen diktatórkus rendszerül ilyen mélyen ki van építve, esélytelen a dolog. Ha elvesztenék a szavazóbázisukat, és már megvenni sem tudnák az igénytelenebbekét, akkor konkrétan számszerűleg csalnának, 30%-os támogatottságból is kihoznák a győzelmet, de akár még a kétharmadot is. Az EU-nak erre sajna nincs befolyása, max ha végre elég erősek, akkor az onnan jövő pénznek kisebb százalékát tudják csak ellopni, és legalább el kell kezdenük burkoltan tenni azt is.
2022. dec. 5. 12:40
 24/51 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért, mert a baloldal impotens
2022. dec. 5. 15:58
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

24, ez egy akkora ordas kamu, amilyet nehéz kitalálni is.

Egyszerűen semelyik diktatúra nem tűri meg az ellenzéket, 5 nap alatt járat le bárkit, aki épp kiemelkedne. Vagy szerinted tényleg nem volt ott 12 év alatt több különböző párt és eszmeiség közepette EGYETLEN KIVÁLÓ POLITIKUS?

Meg honnan veszed, hogy impotens? 12 éve nem tehettek semmit, még a parmanetbe is felesleges volt bemenniük, mert nemhogy kétharmad volt, hanem gyakorlatilag az Orbán szavazott kétharmadban.

2022. dec. 5. 16:25
 26/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
19%

"Egyszerűen semelyik diktatúra nem tűri meg az ellenzéket, 5 nap alatt járat le bárkit, aki épp kiemelkedne. Vagy szerinted tényleg nem volt ott 12 év alatt több különböző párt és eszmeiség közepette EGYETLEN KIVÁLÓ POLITIKUS?"

1. Biztos hogy volt jó politikus, csak azt lenyomja a DK (A fidesz baloldali változata).

2. Nincsenek ellehetetlenitve, csak hiteltelenitve. Ugyan ugy kampányolhatnak, Márki zayt még az M1- re is behivták 45 percre.

Itt nem arról van szó hogy a fidesz elnyomja öket hanem hogy tényleg bénábbak a fidesznél, ami elég gáz ha azt nézzük milyen a fidesz.

Nézd én meg értem hogy miért akarod ezt hinni, elkeseritő a gondoloat hogy az egyetlen reménye ennek az országnak a kormány leváltására olyanokbol áll, akik konkrétan maguk adják a tintát a fidesz ecsete alá, hogy rossz képet fessenek roluk. De ez a valóság. Sajnos.

2022. dec. 5. 17:55
 27/51 anonim ***** válasza:
82%

Már bocs, de miről beszélsz? Ez a MZP-t behívták 45 percre valami vicc? :D

Nemigen kampányolhatnak, legalábbis csak miniatűr platformokon, mert a mi pénzünkön a Fidesz telerakhatja az összevágott videóival a youtube-ot, a plakátokat, bármit. Végtelen pénzforrásuk van, az ellenzéknek meg baromi kevés. Hangosan felröhögtem, mikor most valami 3 mrd-os amcsi támogatással parádézik a Fidesz. És, ha igen? A Fidesz annyit szerintem egy kisváros felére költ el. A mi pénzónkből, akaratunk ellenére.

De ez még hagyján. Egyszerűen teljesen jogtalan azt állítani, hogy béénábbak lennének, mint a Fidesz, mivel ESÉLYÜK SEM VOLT bizonyítani az ellenkezőjét. Függetlenül a tudásuktól, mert tényleg bárki lehetne itt, pár napig lenne csak hiteles. Ha nem találnának róla semmit, ugyanúgy jönnének a vágott videók, és azt már senki nem tudja meg, hogy minden rágalmazási vád sikerrel átmegy, mert inkább nem helyesbítenek, és kifizizetik a mi pénzünkből a büntetést (valahová, ahol úgyis náluk landol végül).

2022. dec. 5. 21:03
 28/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
31%

"Nemigen kampányolhatnak, legalábbis csak miniatűr platformokon, mert a mi pénzünkön a Fidesz telerakhatja az összevágott videóival a youtube-ot, a plakátokat, bármit. Végtelen pénzforrásuk van, az ellenzéknek meg baromi kevés."

Az üznet ugyan ugy tudják közvetiteni, csak nem fogadják be az emberek ugyan ugy.

[link]

[link]

"Hangosan felröhögtem, mikor most valami 3 mrd-os amcsi támogatással parádézik a Fidesz. És, ha igen? A Fidesz annyit szerintem egy kisváros felére költ el. A mi pénzónkből, akaratunk ellenére."

Itt az igazi baj inkább azzal van hogy ezt az alakot ugyan ugy lehet ezek szerint pénzel irányitani.

"De ez még hagyján. Egyszerűen teljesen jogtalan azt állítani, hogy béénábbak lennének, mint a Fidesz, mivel ESÉLYÜK SEM VOLT bizonyítani az ellenkezőjét."

1. Én nem a kormányzásukról beszéltem mint bénaság, hanem mint politikai tehetségükről. Mert hogy az nagyon szar.

2. Az egyik legrajongottab ellenzéki pártnak volt alkalma kormányozni az országot, ők az elsödleges oka a fidesz sorozatos győzelmének.

3. Karácsony kapott esélyt budapesten, és az eredménye az lett hogy csökkent a népszerüsége nagyon alacsonyra.

"Már bocs, de miről beszélsz? Ez a MZP-t behívták 45 percre valami vicc? :D"

Hajj... https://www.youtube.com/watch?v=H3GtKMgLgfc

2022. dec. 5. 21:44
 29/51 anonim ***** válasza:
77%

Az utolsóra reagálnék.

Választás UTÁN kapott 45 percet, ahol a riporter végig fejcsóválva próbálta megszakítani MZP mondandóját. Szerinted ezt kit vagy hol érdekelt? Vagy akit igen, választás után mi értelme volt? 4 év múlva bárki emlékezni fog rájuk? Akkor kapnak megint 5 percet. De még ha ez a választás előtt is lett volna, viccelünk? Köztévén, a mi pénzünkből háromnegyed óra??? Gyurcsány idejében még normális viták voltak a baloldali tv-ben is, nem hogy köztévén...

2022. dec. 5. 22:16
 30/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
17%

"Választás UTÁN kapott 45 percet"

Á, ezt nem tudtam.

De mindegy a lényeg hogy az űzeneteiket és propagandáikat ugyan annyian nézik mint a fideszét, amint a két cikk is mutatja.

2022. dec. 5. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!