Az miért van, hogy a Balenciaga reklámjától most a fél világ kiakad, de amikor a Pride-ra hívnak gyerekes szülőket, az teljesen oké?
A Balenciagáról röviden annyit kell tudni, hogy bőrszerkós perverz jelmezben fotóztak le gyerekeket és a pedofíliára való érzékenyítés is jogosan felmerült.
Viszont ha gáz dolog gyerekeket a BDSM témájával bármi módon összefüggésbe hozni, akkor miért bátorították pl. a legutóbbi Pride szervezők a gyerekes szülőket arra, hogy vigyék ki a kicsiket? Ott ugyanis nem egy bőrszerkós perverz nyomult, ráadásul a BDSM kultúra az LMBTQ szerves része!
"8: én bár nem voltam kinn a Pride-on, de a képeket láttam, nem kellett nagyítóval keresni:"
Persze, nem véletlenül vonul velük az egész jobboldali média, hogy az ilyeneket gyorsan lekapják és lehessen mondani hogy "na, ez! NA EZ A PRIDE!" 30.000+ ember között nem gondolnám, hogy 1-2 ilyen ember olyan nagy számot tenne ki. Speciel nincs olyan embereket tömörítő program, ahol valaki ne öltözne/viselkedne botrányosan, de olyat még sose hallottam, hogy ne legyen Volt fesztivál, mert a 60 kilós tini a saját hányásában fekszik ájultan a színpadtól 10 méterre. Szóval nem igazán értem miért a melegek kapcsán tör elő véletlen mindenkitől a gyerekeket védő dicső lovag. XD
11: de én meg olyat nem láttam még, hogy egy Mi hazánk tüntetésen BDSM-es arcok lettek volna, vagy ha mégis odakeverdnének, agyonvernék őket a tüntetők.
Ellenben látni ilyeneket a Pride-on, és senki ne bántja őket, sőt, támogatva vannak. Vajon miért lehet ez?
14, igen, csakhogy egy Pride-ra nem úgy mennek ki, mint normális emberek, akik egyébként a négy fal között szeretik a BDSM-et, hanem kifejezetten ezt propagálják, amiben támogató közösségre lelnek az LMBTQ-ban.
Sajnos ezt nem fogod kimagyarázni.
“Ellenben látni ilyeneket a Pride-on, és senki ne bántja őket, sőt, támogatva vannak. Vajon miért lehet ez?“
Egy normális társadalom nyílván nem veri azt, aki nem tetszik neki, de a Mi Tanyánk mozgalomtól mondjuk nem várok mást.
Ezek szerint amikor Toroczkai betyárnak öltözött, akkor propagálta a bűnözést? 😂
"Mi a franc köze van a BDSM-nek és az LMBTQ közösséghez?"
Vagy esetleg nézz szét egy pride-on.
"Ezek szerint amikor Toroczkai betyárnak öltözött, akkor propagálta a bűnözést? 😂"
A betyárok többek az egyszerű bűnözőknél, annak idején egyfajta népnemzeti romantika lengte őket körül, mert amolyan Robin Hood módján a gazdagoktól raboltak, amit aztán részben visszaszolgáltattak az egyszerű népnek.
Ellenben az LMBTQ szimplán egy perverziót reklámoz, ezen nincs mit szépíteni.
"A betyárok többek az egyszerű bűnözőknél, annak idején egyfajta népnemzeti romantika lengte őket körül, mert amolyan Robin Hood módján a gazdagoktól raboltak, amit aztán részben visszaszolgáltattak az egyszerű népnek."
Igeeen, de azért ne keverjük össze a "népnemzeti romantika lengte őket közül" azzal, ami a valóság. Mert ahogy mondjuk az amerikai "Robin Hood" Jesse James ponyvákban ábrázolt története, úgy Rózsa Sándor kalandjai is több mint 90%-ban fikciók. Ezt a gazdagoktól loptak és szegényeknek adtak mesét felejtsük el, szó nem volt róla. Max !előfordult! olyan, hogy nem a szegényebb rétegtől raboltak, mert éppen a lehetőségeik megengedték. De ha éppen szorult a hurok és nem volt opció a képmutató hősködés, akkor hidd el, gond nélkül kirabolták és megölték a közembert, aztán nyugodtan aludtak az éjszaka.
Sanyi kb-ra ismert ~30 áldozata sem tartozott hú-de-nagy úri körökbe, a csendőrök pl. csak a munkájukat végezték.
Azzal tisztában vagyok, hogy idehaza nagyot fut ez a "tolvaj becsület" (ami amúgy nem létezik, mert ez az életforma az állandó árulásra épített mindig is) meg "maffia romantika", a keresztapa csak a családját védi stb stb stb. Csak mindenki azt az ellenmondást felejti el, hogy pl. a keresztapa családja is azért van állandó életveszélyben, mert ő a keresztapa.
Szóval ez ilyen mellépofázás. A gyilkosság rendben van, mert körbelengi a magyar népmese romantika, de melegnek lenni rossz. XD
19: teljesen mindegy, mert Toroczkai meg a Betyársereg ezt a vagy valós, vagy fiktív romantikát élteti, nem pedig a bűnöző életmódot, hiába próbálod ezt kiforgatni.
Az LMBTQ viszont egy az egyben a perverziók mellé áll, azokat próbálja normalizálni. Senki nem mondta, hogy melegnek lenni rossz, ne csúsztass. Azt mondjuk, hogy az aberrációkat, beteg ideológiákat a végtelen számú nemekkel és pubertásblokkolós kiskorúakkal ott kell irtani, ahol lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!