Mi okból pont a németekre szállt rá feltûnôen a Fidesz-propaganda?
Persze mindenki gyûlöletes, mindenkit utálni kell. Pláne ha nem jobboldali kormánya van.
De feltûnõen szinte naponta mindig a német focisták, cégek, politikusok, emberek stb. vannak szidva, kifigurázva, ellenségnek beállítva.
Miért õk? Ennyire nagyon?
Nem értem, mert rosszat nem tesznek, tettek nekünk, a legnagyobb befektetõk, munkahelyteremtõk Mo-n.
Orbánt is sokáig Merkel, illetve õk védték.
Korrektek. Én az év felében No-ban vagyok, és mondhatom, nincs bennük közel sem ekkora gonoszság, utálat a magyarok iránt.
Mire ez a nagy gyûlölet?
Most tényleg össze kell veszni a legnagyobb kereskedelmi partnerrel is?
"Európa legsöpredékebb népe."
Te beszélsz, kipcsák getzi?
A 2. vh miatt kell nagyon utálni a MAI németeket? Zseniàlis.
Vagy csak mert a propaganda ezt kiadta és kész? :)
Akkor sem értem. A Macron vagy a holland Rutte pl. sokkal keményebb Magyaro-val, mint a németek, jó ideje.
Valahogy mégsem õket kell a legjobban utàlni.
"A német SPD a legmagyarellenesebb párt ma Európában. És hát amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten... Amúgy a németekkel teli a hócipőjük a lengyeleknek, franciáknak stb is."
A legmagyarallenesebb párt a Fidesz, mert ők lopták szét és verték szét a saját országukat. De amilyen a mai magyar kormány, nem csoda ha sokan utálják ezt az országot így kintről.
"legnagyobb befektetõk, munkahelyteremtõk Mo-n. "
Igen, miután politikusaink segítségével leépítették a teljes élelmiszeripart, nehézipart stb.
" 2. vh miatt kell nagyon utálni a MAI németeket? Zseniàlis."
A következményeit még te is fizeted nehogy azt hidd, hogy nem.
Ha a németek akkor nem keménykednek akkor jó eséllyel nem lenne ekkora gadzasági különbség köztünk és Nyugat-Európa között. 3* Ekkora országban élhetnél az egyik legnagyobb gazdasággal. 1867-es kiegyezés után öröm volt nézni ami az országban végbement az I.Vh. -ig. Arról nem beszélve, hogy lehet, hogy egy Neumann, Szilárd,Dénes, vagy éppen Weiss menekült volna külföldre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!