Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mikor lesz vége a...

Szerintetek mikor lesz vége a válságnak?

Figyelt kérdés

2022. dec. 1. 13:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Egyes szakemberek szerint, most kezdődik. Mit szeretnél, el sem kezdődött és már végelegyen?
2022. dec. 1. 15:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, azt szeretném
2022. dec. 1. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#9 Pont ez a baj, hogy a sok pénzügyi analfabéta felfogása eddig terjed: folytonos vásárlás vagy párnaciha. Értelmes befektetéssel pedig bőven az infláció feletti hozamot lehet szerezni.
2022. dec. 1. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Bele fogunk kerülni egy fasza kis ár-bér spirálba, azt évekig marad a magas infláció, amit a dilettáns O1G nyilván képtelen lesz kezelni, azt akkor 2050-ben se lesz magyar Euró.
2022. dec. 1. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
7 szűk esztendő jön. Olyankor miért nem figyelsz, mikor Orbán kivételesen nem kamuzik a pofánkba, hanem beszél a forgatókönyvről? Lesz itt még sok minden, pl még egy mesterséges pandémia.
2022. dec. 1. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen válság nincs itt.A boltok mindenhol dugig vannak,tele vannak az éttermek a luxus,a konferencia szállodák.Ez a válságot még meg sem közelíti.
2022. dec. 3. 21:04
 17/21 Hans Pötterman ***** válasza:
50%

Na hát akkor én biztos hogy lelépek innen,mégegy kamu pandémiába nem fogok bohóckodni

2022. dec. 4. 06:54
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom miért lenne kamu a covid...
2022. dec. 4. 08:35
 19/21 anonim ***** válasza:
25%
Ez a covid csak egy nagy kamu volt az emberek hülyítése meg megfélemlítése.Ha valaki mondjuk meghalt szívrohamba akkor is az volt oda írva hogy covidban halt meg.mert mostmár kb semmi másba nem lehet meghalni csak covidban.Érdekes módon mióta van ez a hülye covid soha egyszer sem volt semmi bajom úgy hogy be sem vagyok oltva.
2022. dec. 4. 09:16
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

#19 Értem. Tehát te éppen nem kaptad el, szóval nem létezik. Penge logika!

Ilyen erővel akkor malária, AIDS, ebola és rák sem létezik, mert téged nem érint...

Neked szimplán csak mázlid volt. Fogadok a maszkot azért hordtad, mi?

Amit lehet mondani az max annyi, hogy az oldás nem sokat ért. Mi két Pfizer után úgy elkaptuk, hogy egy hétig fel se bírtunk kelni az ágyból. Engem sose szokott ledönteni a betegség, de a covid miatt csak feküdni volt erőm. Mindezt KÉT oltás után.

Apukám egy hétig volt vele kórházban, nagyon rottyon volt szerencsétlen. És képzeld, egy idős rokonom pont a covid közepén halt meg 94 évesen és nem fogták rá, hogy covid, mert nem volt az!

Szóval inkább fogd be a szád a "kamucovidról"

2022. dec. 4. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!