Miért nincsen kint a fél ország tüntetni?
Figyelt kérdés
Nem csak a tanárok fizetésével van baj. Bezzeg a netadó mindenkit kihajtott az utcára 🙄2022. nov. 30. 19:10
2/25 anonim válasza:
Pontosan mi ellen tüntessünk? Az infláció ellen? Kb annyi értelme van, mint a gravitáció ellen. Az egész EU-t sújtja egy inflációs hullám, és még csak nem is nálunk lesz a legnagyobb az éves infláció.
Amúgy idén kb annyival nőnek a fizetések mint az infláció, szóval nem akkora nagy dolog ez, volt már ennék magasabb infláció is Magyarországon
(90-es évek)
3/25 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy akkor se lenne kint a fél ország tüntetni, ha egy kiló kenyér ötezer forintba kerülne.
4/25 anonim válasza:
1-es vagyok, és kettessel nem teljesen értek egyet. Magyarországon magasabb az infláció, mint nyugaton a rabló O1G miatt
5/25 anonim válasza:
Az emberek akkor se lennének kint ha bejelentenék az EU kilépést…kint lenne kb 10 ezer ember egy héten minden nap, aztán mit érnek vele? A Mihazánkal 60% felettiek ők vannak többségben. Listán a Fidesz 54 MHM 8
6/25 anonim válasza:
Mondjuk a munka törvénykönyv szabadságot érintő kérdése miatt lenne ok tüntetni bőven. Én sem értem, hogy ezt miért tűri el a birka nép.
9/25 anonim válasza:
"Az emberek akkor se lennének kint ha bejelentenék az EU kilépést"
Hát akkor persze hogy nem. Akkor bontanák a pözsgőt. De amíg ilyen nyámnyila EU talpnyaló kormányunk van, erre kicsi az esély.
10/25 anonim válasza:
Én azért nem mentem ki, mert nagyon hideg van. Miért nem nyáron tüntetnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!