Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye csak a fideszesek tankoln...

Ugye csak a fideszesek tankolnak 480-as üzemanyagot ? Az ellenzékiek akik nem értenek vele egyet piaci áron veszik ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

És sajnos sok ilyen ember van, mint a kérdező, Orbán népe, akik teljes tudatlanságban élnek, és láthatóan azt hiszik, hogy ha Orbán oszt valamit, vagy kedvezményt ad, akkor az ajándék, a saját pénzét adja, és ezért hálásnak kell lenni.

Ez a jobbágymentalitás, a fideszesek sajátja, hogy kézcsókra járulnak hálásan uruk elé, nem értve, hogy nekik polgároknak kellene lenniük, akik tisztában vannak azzal, hogy Orbán az ő saját pénzükből osztogat, és Orbánt számonkérni kell, mint egy alkalmazottat, nem pedig kezet csókolni neki.

2022. nov. 30. 18:06
 12/18 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#4 Bírom az ilyen nagyképű városlakókat akik el se tudják képzelni hogy olyan helyek is vannak az országban ahol nem jár tömegközlekedési ezköz 5 percenkén. Így ha akarja az ember ha nem kocsival kell járni.
2022. nov. 30. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: Bár nem a 4-es vagyok, de több, mint 10 évig éltem kisvárosban, ráadásul nem is fő útvonalak mentén, mégis mindent meg tudtam oldani tömegközlekedéssel. De egyébként azt is el tudom képzelni és el is tudom fogadni, hogy ez nem mindenhol megoldható. Viszont szerintem sokan nem azért járnak autóval, vagy nem azért járnak mindenhova autóval, mert máshogy nem tudnák megoldani.
2022. nov. 30. 18:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Ellenzéki vagyok, de egyetértek az ársapkával - amíg van neki realitása.

De ha nem értenék vele egyet, akkor is kihasználnám, mert sok más dolog van, amivel kénytelen vagyok rosszul járni a társadalom többi tagjához vagy egy alternatív kormányzathoz képest.

Ami konkrétan az üzemanyagot illeti, ha piaci áron tankolok, akkor magasabb lesz a MOL profitja, több lesz az osztalék, ami a részvényeseknek jó, nem a honfitársaimnak. A MOL megvétele az adófizetők zsebéből történt, így valamekkora részben az én zsebemből is. Részben a magánnyugdíjpénztárak államosításával jutott az állam MOL-részvényekhez. Ha eladta volna, és államadósságot csökkent, akkor lett volna valami vitatható, de nem ésszerűtlen indok erre. De nem eladta, hanem ingyen odaadta az MCC-nek. Aztán vett egy ennél jelentősebb pakettet, amikor az IMF-hitel maradékából visszavásárolta az oroszoktól jópénzért. Az IMF-hitelt persze visszafizettük, de az államadósság nominálisan (a MANYUP-kötvények beforgatását leszámítva) folyamatosan nőtt, tehát az egyik hitelt másik hitelre cseréltük valójában. Annak kamatai pedig rajtunk és a mi fiainkon - de a MOL részvények osztaléka már az MCC és a Corvinus fenntartóinak jut. Az meg engem annyira nem motivál, hogy noha 2,5 éve nem emelték a fizetésemet, az árak meg duplázódtak, azért még vegyek hétszázért benzint, hogy újabb fizetett megmondóemberek dícsérjék belőle a kormányt: [link]

2022. nov. 30. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Vennénk mi, csak nincs mit.

Kösz Fidesz!

2022. dec. 6. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést majd akkor tedd fel, ha jelenlegi nyomor, brutál magas rezsi, munkahelyek megszűnése, iskolák bezárása, rekord infláció stb. csak a fideszeseket fogja sújtani, hiszen ők szavazták meg a fideszt, ők választották ezt...
2022. dec. 8. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár a fideszesek sem! :-)))) Összeomlott a rendszer rendesen...

Sajnos ti akartátok magatoknak ezt a kormányt, amelyik szakadékba vitte az országotokat...

2022. dec. 8. 17:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy idézetett raknék ide amely erre is vonatkozhat:

"Nem szégyen állami juttatásban részesülni amíg adót fizetsz. Nem szégyen olyan szolgáltatást igénybe venni amiért fizettél. A probléma az, ha nem tudsz belőle kilépni" - Ayn Rand

2022. dec. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!