Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az ami téged Magyarországon...

Mi az ami téged Magyarországon tart?

Figyelt kérdés

Megalázóan alacsonyak a fizetések, ehhez társulnak a lassan megfizethetetlen rezsi és bolti árak.

Mérgező a politikai légkör. Mindenhonnan ömlik a propaganda és a gyűlölet.

Mi az ami mégis itt tart?

2022. nov. 28. 14:35
1 2 3
 11/25 árokpart ***** válasza:
32%
Ja, hogy ez a fórum gyerkek meg idősek fóruma. Na azt hiszem akkor léptem innen. 13-14 éves koromban még én is leszóltam volna aki elmegy külföldre. Ha meg már idős lennék és lenne nyugdíjam még ha kevés is de biztos, akkor sem panaszkodnék. Ennyit erről!! Aki pl. 25-65 éves korosztály az fel is fordulhat és megfagyhat a saját házában betegen. Gratulálok 32 évvel a rendszerváltás után kemény teljesítmény mondhatom!
2022. nov. 28. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Engem nem tartott Mo.-n már senki, a választások után kijöttem.

Az indoklás azokon felül még amiket leírtál a kérdésben, az a háborús instabilitás, hogy bármikor besorozhatnának amikor Viktor gondol egyet. Na meg a pénzemet is ideje volt biztonságba helyezni külföldi bankszámlára, amit csak akkor kapsz ha van kint bejelentett lakcímed és állásod. Különben Orbán szintén gondol egyet és elveszi a megtakarításodat, csak mert nem jön az EU-s pénz.

Meg úgy a helyzet egyébként is kilátástalan, elöregedő, elcigányosodó Magyarország, ahol van egy megdönthetetlen rezsim akik bármit megtehetnek és meg is tesznek. Nem beszélve arról, hogy ki tudja meddig lehet még kimenekülni Nyugatra, az EU kilépés is szóba van meg minden. Szóval ideje volt elmenekülnöm, amíg nem volt túl késő. Mo.-ra semmi jó nem vár az ég világon.

2022. nov. 28. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen fogok bele új dolgokba, nehezen illeszkedem be, illetve majdnem mindent újra kellene kezdenem, itthon már "felépítettem" a saját kis egzisztenciámat. Pedig nem szeretek itt élni. Földrajzi szempontból imádom, szerintem az egyik legjobb helyen van az ország sok-sok gyönyörű látnivalóval, de az emberek gondolkodása már annyira toxikus, kétpólusú, hogy azt nekem nagyon nehéz tolerálni. Néha már úgy érzem, hogy sok esetben a véleményemet sem vállalhatom következmények nélkül, és ez nagyon rossz. 20-21 évesen lett volna lehetőségem menni, ambíció is volt bennem, mégis maradtam. Sajnos. Utólag már mindegy.
2022. nov. 28. 15:06
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

"szerintem máshol se sokkal jobb"

Sok hely van, ahol sokkal jobb.

2022. nov. 28. 15:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Jól keresek, és kb. semmit nem érzek a kormány dolgaiból, nem érdekelnek... Jól éltem Gyurcsány alatt is, most is jól élek. Ha ez változik akkor lépek.
2022. nov. 28. 15:20
 16/25 anonim ***** válasza:

A szánalmas nyelvtudásom, hogy képtelen vagyok megtanulni angolul, akkor is, hogy ha azért megölnek engem. (Mármint azért, mert nem tudok angolul.)

Ja, meg a semmihez való értésem: se jogsi, se semmi, csak valami diploma, amit éppenhogy sikerült elvégeznem, de a szakmában angoltudás kell könyörtelenül.

2022. nov. 28. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:
Túl sokszor kellett már a nulláról talpra állnom, belefáradtam, és van egy tehermentes kis panel lakásom, legalább az albérlet vagy az elszálló rezsi miatt nem kell aggódnom.
2022. nov. 28. 16:27
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
A tényállás, hogy az ország jobbátételén dolgozom. 💪
2022. nov. 28. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
95%

Mert egy szar vagyok. Nincs megfelelő tudásom, bár egyetemet végeztem de szakmán belül nehéz külföldön elhelyezkedni mert a jó pozíciókat "védik" a külföldiek elől. A nyelvtudásom nulla, meg egyszerűen el vagyok a langyos vízben.

Ráadásul világ életemben visszahúzódó, elnyomott, szerencsétlen voltam akár iskola, akár otthon.

Nem keresek jól, nem élek jól, de nem is halok éhen, marad hó végén, van lakásom, biztos megélhetésem. Ha újra kezdhetném akkor első perctől kezdve külföld lenne a cél.

2022. nov. 28. 16:38
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

A szép tájak meg a magyar kultúra.

De a viccet félretéve, bármikor mehetnék németországba.

Már kint él a húgom meg 3 uncsitesóm.

Ismerőseim egy része angliában van.

Egyéb rokonok lengyelországban, ami azért nem a nyugat, mégis napi 20k magyar forintot ott is meg lehet keresni. (0 szakma)

De most még nem, majd ha teljesen elpusztult az ország.

2022. nov. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!