A libsik-ballibek tényleg elhitték azt a kamut,hogy mikroadományokból jött össze a 3 milliárdos választási támogatás?
1-3-4-9-10-11-es kommentek válaszok kérdező!
Kaptál választ!
33 Voltaképpen az interpretációd rád is igaz,minden mást elutasítasz csak az álltalad preferáld szánalmas gittegyletet nem.
34 Forrás? Amúgy a Fidesz sem különb,de ti kutyák vagytok az ebek helyett :)
37, én nem támogatok semmilyen gittegyletet, van saját életem, nem akarok tartozni semmilyen szektához :D
Te istenként tekintesz Toroczkaira, a Fideszesek Orbánra, a libsik Gyurcsányra meg a többire. Ugyanolyanok vagytok, csak a szín más. Get a life :DDD
"Mellesleg én a külföldi utalásról beszêltem,ami 11 tényleges tranzakciót tartalmaz,tízezernyi mikróadomány helyett."
Nem "helyett", hanem mellett, amit amellett hogy az MMM nyilvánosságra hozott az utolsó forintig, a titkosszolgálat is megerősített, forintra pontosan. Az elszámolásuk nyilvánosan elérhető a honlapjukon, amiben tételesen benne vannak a nagy összegű adományok is.
"tényleg elhitték azt a kamut,hogy mikroadományokból jött össze a 3 milliárdos választási támogatás?"
Én nem is tudtam, hogy pontosan mennyi pénzt szedtek össze a kampányra, hiszen az ember egy választási kampány közepén nem a pártok részleges pénzmozgásaival van elfoglalva. De már akkor is említette MZP pl. az ATV-ben is többször, hogy természetesen érkeztek és érkeznek nagy összegű adományok is. Ezekkel aztán később el is számoltak.
"Tudod értelmezni a sok tíz oldalon át tartó "irodai berendezések" fejlesztését?"
Hát ha te nem tudod, akkor ott komoly gondok vannak...
A Fideszeseke meg tényleg elhiszik, hogy Mészáros Lőrinc a saját tudásával szerzete a százmilliárdokból álló vagyonát? Pont 2010 től, a fidesz hatalom idején, ráadásul pont közbeszerzésekből, amiket lehet elcsalni. Fideszes főügyész mellett.
Vagy a Fideszes lopások nem zavarnak, csak az ahhoz képest piti kis 3 milliárdos ellenzéki pénz?
Ja és nem csak Mészárosnak lopott a fidesz, összesen billiós nagyságrendben loptak, ráadásul a fidesz közpénzen hazudozik össze-vissza.
Ez nem zavarja a Fideszeseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!