A libsik-ballibek tényleg elhitték azt a kamut,hogy mikroadományokból jött össze a 3 milliárdos választási támogatás?
Figyelt kérdés
#Libsi-ballib megmagyarázás #Választási támogatás
2022. nov. 28. 10:09
21/39 anonim válasza:
Na, látjátok? Ezt mondtam :D Teljesen hidegen hagyja, kéri, hogy linkeld be, ma közli, hogy ez nem jó :D Hogy lehet valaki ennyire elborult agyilag...
22/39 A kérdező kommentje:
21 Megértem ha diszlexiás vagy,de probáld meg értelmezni a kérdést. Nem az elszámolásra kérdeztem rá.
2022. nov. 28. 10:46
23/39 anonim válasza:
"17 De itt nem a fideszről van szó"
Na látod csak, épp ez a probléma, hiszen a fidesz kb 300-szor annyi pénzt vert el a választásokkor, mint az Összefogás. 3 milliárd kontra EZER milliárd. Érzed a különbséget? EZER milliárd forint!! Na ugye. Te mégis a vacak 3 milliárdon pörögsz itt folyamatosan, az ezer milliárd meg le van szarva. Pontosan ez a baj, hogy nem a Fideszről van szó.
24/39 anonim válasza:
De már kaptál választ a kérdésedre te tökkelütött :) Jó érzés még ütni a szalmabábodat? :DDD
25/39 anonim válasza:
És hány embertől szeretnél még választ kapni erre?
Többen leirtuk, hogy nem követett el bűncselekményt, nekünk ez elenyésző pénz ahhoz képest, amit a fidesz lop, vagy, amit a fidesz miatt nem kapunk meg. Nem, MZP az ország legnagyobb problémája, hanem a regnáló kormány.
Hány ember kell, hogy elfogadd a válaszunkat?
26/39 anonim válasza:
25, nem kell neki válasz... imádja leírni, hogy libsi, meg ballib, erre polírozza a bohócot, még azt kéne leírnia nagy kezdőbetűvel, hogy Baloldal, és akkor el is menne szerintem.
27/39 A kérdező kommentje:
23 nincs is 1000 milliárdos többlet az éves költségvetésbe amit erre lehetne fordítani,gondolkodj már kicsit.
2022. nov. 28. 10:50
28/39 anonim válasza:
Miért szelektálod a válaszokat és csak 1-1-re reagálsz?
29/39 A kérdező kommentje:
Igaz választ nem kaptam,a legjobb takaró erre nektek hogy ez "legális" szánalmas..:) De akkor minek kelletett hazudniuk a tízezernyi mikróadománnyal? Komolyan nem zavar titeket,hogy bohócnak vagytok nézve?
2022. nov. 28. 10:53
30/39 anonim válasza:
Ez egy write only csávó. Arra reagál amire kedve van :) Az ilyen hülyék miatt van ennyire taccson ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!