A libsik-ballibek tényleg elhitték azt a kamut,hogy mikroadományokból jött össze a 3 milliárdos választási támogatás?
11 Linkeld már azt "főkönyvet",ha meg nemtudod miért remegsz vele?
Nem tisztem vêdeni a fideszt,MI hazánkoskênt. De talán helyesebb lenne tisztázni azt magatokban hogy hazudtak nektek is.
Adjunk igazat a kérdezőnek és tekintsük hazugságnak MZP finanszirizását, én ezt felajánlom a kérdeznőnek, békejobbként,
de, akkor úgy lesz teljes a kép, hogy nézzük meg a nyertes oldalt is:
-rezsicsökkentés fenntartása
-gyerekeink háborúbaküldése
-gazdaság fenntartása
Az ország helyzete azt hiszem eltörpül az ellenzéki jelölt finanszirozásának ügyétől.
#13 [link]
Nagyon sokáig tartott a googlet használni, volt kb. 5 másodperc. De azért nagyon szívesen.
"Nem tisztem vêdeni a fideszt,MI hazánkoskênt. "
Ja, akkor azért vagy ilyen buggyant, így már érthető.
15 Egyáltalán megnyitottad te ezt a PDF-et ? Tudod értelmezni a sok tíz oldalon át tartó "irodai berendezések" fejlesztését?
Mellesleg én a külföldi utalásról beszêltem,ami 11 tényleges tranzakciót tartalmaz,tízezernyi mikróadomány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!