Mindenkinek van elég pénze,hogy nap mint nap berúgjon?Józanul ezt nem lehet kibírni!A magyarokat el lehet felejteni?A kínai aki idejött 2 éve Mercedes autóval jár!Én csodálkozom, hogy senkinek nem szúr szemet.Most az ukránok!Meddig hagyjuk ?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 07:31
11/19 anonim válasza:
Én csak hétvégén szoktam részeg lenni, de akkor reggeltől estig. Kocsmába már nem járok, mert rájöttem hogy tulajdonképpen a lőtéri kutyát nem érdekli ki vagyok, vagy honnan jöttem. Továbbá tisztában vagyok azzal, hogy messze nem tettem meg mindent a saját boldogulásomért, tehát nincs miről beszélni, szalonképtelen vagyok. Itthonról cinikusan kárörvendve szemlélem az egyre gyorsuló folyamatokat amiről évekig pofáztam. Ez a hajtás, saját magunk kizsigerelése. Még kéne ez is meg az is, pedig már ott tartunk, hogy vissza kéne venni, de drasztikusan. Nem rendelkezem az univerzális tudással, de ebben a képtelen versenyben sem vagyok hajlandó részt venni és ez feszültséget, szorongást okoz bennem. Persze munkám van, nálam az egyről a kettőre lépés kimerült annyiban hogy nem napról napra élünk.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem értem ! Mi van a magyarokkal ?
2022. nov. 26. 10:43
14/19 anonim válasza:
13#
Egy "renyhe" nép. A MAG népe.
"Aki a lényében rejlő Őstudást önmaga számára meghódította, mindent elért."
Weöres Sándor
Erre kell törekedni.
16/19 anonim válasza:
Magyaroknak nincs igényük luxus életre. Elég nekik, megtudják venni napi adag kávé,cigi,alkohol mennyiséget és ezzel megvannak elégedve magukkal.
18/19 anonim válasza:
Sose nyúltam piához, most is 3 hónapja egy kortyot se ittam.
19/19 A kérdező kommentje:
Az jó !
2022. nov. 26. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!