Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy már Romániá...

Miért van az, hogy már Romániában is nagyobb lesz a minimálbér mint idehaza?

Figyelt kérdés

Romániában 3000 Bruttó lesz a minimálbér, ami nettó átszámolva 160 ezer forint...

Miért van az, hogy már a román gazdaság is előrébb tart mint mi?

Valahol nagyon elrontottuk.

2022. nov. 25. 18:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyben élek, itt is érzékelni drágulást de szerintem nem annyira durva mint Magyarországon. Nem tudok olyan èlelmiszert mondani aminek 2x akkora lett az ára a tavalyihoz képest. A diesel volt februar körül 9 lej 20 bani de honapok ota 8.20 bani körül van.
2022. nov. 26. 09:08
 32/40 anonim ***** válasza:
8%

29 Tótnak (így hívják) valóban román felesége volt, akit csak a politikai ambíciói miatt hagyott az árok szélén, mert kínossá vált számára.

Most nevelheti egyedül a három félromán gyermeküket, amíg Tót eljátssza az ősmagyart CZ-vel, megélhetési politikusként, pénzért.

2022. nov. 26. 09:38
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
31-es, én is így érzékelem: nem nőttek nálunk, Romániában akkorát az árak mint odaát.
2022. nov. 26. 09:39
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
#32 Hagyjad már ezt a f*szságot.A vessző nem igaz EBBEN A FORMÁBAN abból, amit írsz.
2022. nov. 26. 19:59
 35/40 anonim ***** válasza:
8%

#34 Dehogyisnem. Pont azért bánt titeket, mert igaz (régi MAGYAR mondás: az igazság fáj).

Tót, aki bizony egy kommunista vérbíró unokája, sosem volt Toroczkai, hiába igyekszik nemesi csengésű és írásmódú nevet aggatni magára.

És bizony moldvai román felesége volt, akitől három félromán gyermeke is született.

Amikor elváltak, kiadtak egy KÖZÖS KÖZLEMÉNYT, amiben azzal indokolták a válásukat, hogy túl sok támadás érte emiatt "szegény" Tótot, ami megviselte a házasságukat! :-))))))

Magyarra fordítva (nem is tudom, tótról vagy románról): Tót egy megélhetési politikus, Toroczkai álnéven, aki képes volt a feleségét három gyerekkel együtt elhagyni a nemzetiségük miatt, csak azért, hogy utána ne támadhassák ezzel a politikai ellenfelei, amikor habzó szájjal fasisztáskodik (mert az valóban nem áll jól senkinek - de legkevésbé annak, akinek román felesége van).

Politikai érdekből áldozta be a családot, mert ettől azt remélte, hogy akkor már többé nem lesz téma a fasiszta köreiben, hogy egy román nővel él. Csakhogy ettől függetlenül Mihaela marad a félromán gyerekei anyukája, ő meg attól nem jobb, csak rongyabb alak lett, hogy képes volt a megélhetési politikusi karrierjéért eldobni azt a "szent" értéket, amiről annyit pofáznak a pártjával: a CSALÁDOT.

Egy elvtelen, erkölcsi rokkant alak a Tót, semmi több.

2022. nov. 27. 15:16
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

#35 Engem aztán nem bánt, mert nem igaz ebben a formában amit írsz.

A feleségétől elvált, ezt te találod ki csak, hogy a politika miatt, ez tény.Az is, hogy a felesége akkora román, hogy esze ágában nincs Romániába lakni, Magyarországon lakik és magyarul beszél, a gyerekeik is csak magyarul beszélnek.

Nem volt neki semmilyen vérbíró nagyapja, a DÉDapja volt az, aki sosem élt együtt a családdal, soha semmi közük nem volt hozzá.Továbbá mi köze van a felmenődnek ahhoz, hogy te ki vagy?Semmi.

A Donáth Anna családjáról meg a Gyurcsány családról meséljél valamit, az sokkal érdekesebb.Sokkal érdekesebb, mert Gyurcsányék a mai napig abból a szennyes családjuk bűntetteiből élősködnek, a Donáth Anna meg...hát inkább hagyjuk.

2022. nov. 27. 18:34
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

".Továbbá mi köze van a felmenődnek ahhoz, hogy te ki vagy?Semmi."

Akkor gondolom ezt az elvet alkalmazod az ellenzéki politikusokra is, mint Dobrev vagy bárki a Momentumból (nem tudok nevet mondani, szerintetek mindenki kommunista onoka.)

2022. nov. 27. 18:39
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

#37 Tulajdonképp igen, de azért van különbség.Ez a magatok fajtára jellemző egyedül, mert mással nem tudjátok kikezdeni Toroczkait.

Donáthon meg Gyurcsányékon bőven van fogás ezen kívül is, ezért nem emlegetik azok, akik nem bírják a pofájukat.

Mint említettem, Gyurcsányék a mai napig abból élősködnek, amit a szutyok családjuk összelopkodott, szóval az ő esetükben nem elhanyagolható a családjuk előélete, nem mellesleg azóta is hithű kommunisták.De mint írtam, ezeken bőven van mit fogni ezen kívül is.

2022. nov. 27. 18:45
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

#38 A magatok fajtára meg a hazugság, a kettős mérce, a képmutatás jellemző (nem csoda, hogy még a neveik sem igaziak).

Ha én annyi tízezrest kapnék, ahányszor az "Apró villát" meg "Apró Antalt" hallottam emlegetni a (szélső-) jobboldalról, hát baromi gazdag lennék!

Én Gyurcsányékat sem szeretem, by the way, de azt elismerem, hogy legalább nem változtatnak nevet, felvállalják, hogy azok, akik.

Amit pedig Donáth Anna nagyapjával műveltek a gerinctelen jobberek, az aztán végképp undorító!

Donáth Ferenc 56-os reformkommunista volt, Nagy Imre kormánypártjának volt a tagja, a Nagy Imre-per másodrendű vádlottja!

DEPORTÁLTÁK Snagovba, aztán TIZENKÉT ÉV BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK, amiből NÉGYET LE IS TÖLTÖTT, mert Nagy Imre kormányával együtt A MAGYAR SZABADSÁGÉRT küzdött a szovjet elnyomókkal szemben!

Tót nagypapája VÉRBÍRÓ VOLT, aki HALÁLRA ÍTÉLTE AZ 56-OS HŐSÖKET!

HATVANKÉT EMBERT ÍTÉLT HALÁLRA, tizenöt perben!

És Donáth Anna a bolsevik-származék???? :-))))))))))))))

Hova jutott a magyar közélet, amikor a bolsevik vérbírók leszármazottai bolsevikozzák AZ ÖTVENHATOS HŐSÖK leszármazottait??????

Nyogodtan el lehet olvasni, ki volt Tusek Gusztáv Vazul, aki Wittner Máriát és Mécs Imrét is halálra ítélte: [link]

És nyugodtan el lehet olvasni, ki volt Donáth Ferenc, aki nem másokat ítélt halálra, hanem ő maga ült börtönben, 1956 hőseként: [link]

Van egy kis különbség Tót és Donáth felmenői között, ugyebár... És akkor a Mihasznák bolsevikozzák le az ötvenhatosokat! :-))))

2022. nov. 28. 12:04
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
7-es válaszoló, a kérdező jól írta minimálbér valóban 160e forint lesz, hiszen akiket minimálbérrel akalmaznak 200 lejt nem adóztatnak meg a fizetésemelésükből a kormány jóvoltából
2022. dec. 1. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!