Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért beszél mindig önmagának...

Miért beszél mindig önmagának ellentmondva az ellenzék ? Pl.Márky-Zay vs. Dobrev ?(kifejtem alább) .

Figyelt kérdés

Márky-Zay a választások előtt arról beszélt, a rezsicsökkentést el kell törölni , úgy ahogy van rossz és államháztartási hiányhoz vezet. Aztán Dobrev árnyékkomránya elöjött egy, a rezsicsökkentésre hajazó ötlettel, rezsimentő alappal, amit a Fidesztól kopiztak.

Most akkor ellene vannak a rezsicsökkentés elvének vagy mellette ?

2022. nov. 24. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tipikus Fideszes troll, játssza a hülyét, mint a gazdái. Be kéne másolni ide a program szövegét és nézni, hogy értetlenkedik tovább, mint egy óvodás.

Amúgy az semmi ha két ember egy politikai tömbön belül nem ért egyet, nézd csak meg Orbánt, ő még saját magának is ellentmond!

[link]

2022. nov. 24. 22:59
 12/16 A kérdező kommentje:
És ismét nem jött érdemi válasz a kérdésre, de már megkapom, h a Fidesz és a KDNP se ért mindenben egyet és Fidszes troll vagyok. Elképesztő, ahogy ebben a topikban az emberek kommunikálnak.Nem trollozni kéne a másikat, hanem a kérdésre válaszolni vagy tovább görgetni más kérdésre.
2022. nov. 24. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

"És ismét nem jött érdemi válasz a kérdésre"

Van egy olyan érzésem, hogy te nem választ vársz egy kérdésre, hanem egy konkrét megjegyzést vársz, amit te már a kérdés kiírása előtt kigondoltál és csak megerősítésre vágysz. Ha azt mondom hogy MZP-ék 1 év alatt csődbe juttatták volna az országot és most hajj de rossz lenne nekünk és még jó hogy a fidesz nyert, akkor megelégedsz a válasszal?

"de már megkapom, h a Fidesz és a KDNP se ért mindenben egyet"

Hát de kiket hozzak példának, ha egyszer ők vannak kormányon? :D

2022. nov. 24. 23:06
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem ,én ÉRDEMI vitát, szempontokat várok, de mindig kötekedésbe fullad.

Miért lennék Fideszes troll ? Ha az ellenék ellentmondásos dolgairók kérdez valaki, az troll ?

Ez a topik az ellenzéké, a többiek ki vannak tiltva ? Nem "Fidsz trollként" kérdezem, hanem azért, mert mindig arra futnak ki itt a beszélgetések, ha egyáltalán konstruktivak is néha, hogy aki kérdez az ellenzékről, az biztos Fideszes és ne is merjen a topikban beszélgetni.

2022. nov. 24. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Kitiltva érzed magad? Mert még mindig itt virít az értetlenkedésed.

(Amúgy nem a 13-as vagyok, ha esetleg ugyanannyi pipánk lenne.)

2022. nov. 24. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#14 Én is azt látom, hogy az összes kérdésedre választ kaptál - minden elismerésem a sokat válaszoló emberke türelméért! -, csak neked ezek a válaszok nem tetszenek. És mivel nem azt a választ kaptad, amit te hallani szeretnél, ezért ez úgy csapódik le benned, hogy nem válaszoltak a kérdésedre. De, válaszoltak. Ha azt a választ szeretnéd itt látni, amit te elképzeltél magadnak, akkor írd ide, olvasgasd és elégedj meg vele.

Amit még nem értek az az, hogy olyan kérdésekre követeled (nem keresed, követeled!) itt a választ, amiknek egyébként magadtól is utánanézhetnél.

2022. nov. 25. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!