Miért beszél mindig önmagának ellentmondva az ellenzék ? Pl.Márky-Zay vs. Dobrev ?(kifejtem alább) .
Márky-Zay a választások előtt arról beszélt, a rezsicsökkentést el kell törölni , úgy ahogy van rossz és államháztartási hiányhoz vezet. Aztán Dobrev árnyékkomránya elöjött egy, a rezsicsökkentésre hajazó ötlettel, rezsimentő alappal, amit a Fidesztól kopiztak.
Most akkor ellene vannak a rezsicsökkentés elvének vagy mellette ?
Tipikus Fideszes troll, játssza a hülyét, mint a gazdái. Be kéne másolni ide a program szövegét és nézni, hogy értetlenkedik tovább, mint egy óvodás.
Amúgy az semmi ha két ember egy politikai tömbön belül nem ért egyet, nézd csak meg Orbánt, ő még saját magának is ellentmond!
"És ismét nem jött érdemi válasz a kérdésre"
Van egy olyan érzésem, hogy te nem választ vársz egy kérdésre, hanem egy konkrét megjegyzést vársz, amit te már a kérdés kiírása előtt kigondoltál és csak megerősítésre vágysz. Ha azt mondom hogy MZP-ék 1 év alatt csődbe juttatták volna az országot és most hajj de rossz lenne nekünk és még jó hogy a fidesz nyert, akkor megelégedsz a válasszal?
"de már megkapom, h a Fidesz és a KDNP se ért mindenben egyet"
Hát de kiket hozzak példának, ha egyszer ők vannak kormányon? :D
Nem ,én ÉRDEMI vitát, szempontokat várok, de mindig kötekedésbe fullad.
Miért lennék Fideszes troll ? Ha az ellenék ellentmondásos dolgairók kérdez valaki, az troll ?
Ez a topik az ellenzéké, a többiek ki vannak tiltva ? Nem "Fidsz trollként" kérdezem, hanem azért, mert mindig arra futnak ki itt a beszélgetések, ha egyáltalán konstruktivak is néha, hogy aki kérdez az ellenzékről, az biztos Fideszes és ne is merjen a topikban beszélgetni.
#14 Kitiltva érzed magad? Mert még mindig itt virít az értetlenkedésed.
(Amúgy nem a 13-as vagyok, ha esetleg ugyanannyi pipánk lenne.)
#14 Én is azt látom, hogy az összes kérdésedre választ kaptál - minden elismerésem a sokat válaszoló emberke türelméért! -, csak neked ezek a válaszok nem tetszenek. És mivel nem azt a választ kaptad, amit te hallani szeretnél, ezért ez úgy csapódik le benned, hogy nem válaszoltak a kérdésedre. De, válaszoltak. Ha azt a választ szeretnéd itt látni, amit te elképzeltél magadnak, akkor írd ide, olvasgasd és elégedj meg vele.
Amit még nem értek az az, hogy olyan kérdésekre követeled (nem keresed, követeled!) itt a választ, amiknek egyébként magadtól is utánanézhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!