A 21.században mi okból hord valaki Nagy-Magyarországos rongyokat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 19:27
11/18 anonim válasza:
1. Mert kicsi a farka
2. Mert impotens is
12/18 anonim válasza:
#9 Én nem is tartom azzal egyenértékűnek, csak a kérdező fajtájára jellemző az ilyesmi.Jaj, bocs, nem.Ők az lmbtqs zászlókat többre tartják.Csak olyan kérdést tettem fel neki, amit még talán ő és a hozzá hasonlóak is képesek megérteni.
13/18 anonim válasza:
Nekem van egy kolegám, aki nagymagyarországos pólókat, pulóvereket hord. Nem teljesen 100-as a csávó.😆
14/18 anonim válasza:
Mert jelenleg is országokat csonkítanak! Valakinek szolidarirást kell mutatnia a megcsonkított Ukrajnával is. Európa tapsolva ismeri majd el, az elszakított részeket, ugyanúgy, mint Trianonnál. De az is lehet, hogy kivételeznek a volt szovjet utódállammal.
15/18 anonim válasza:
Menjünk vissza néhány száz évet, amikor is, mint tudjuk, Magyarország három részre szakadt: a középső része, kb. a mai Magyarország, teljesen az oszmánok irányítása alatt volt, be is rendezkedtek itt rendesen. Ha akkortájt belenyugodott volna a magyarság az ország nagy részének elvesztésébe, és elfogadták volna a status quo-t (amire mai szemmel nézve lett is volna okuk, hogy a magyar nép eltűnjön arról a területről), akkor most valószínűleg már nem is létezne Magyarország: a nyugati rész elnémetesedett volna, a keleti pedig elrománosodott volna. Milyen jó, hogy Erdélyben és a királyi Magyarországon is voltak olyan magyarok, akik a három részre szakadt ország újraegyesítéséről álmodoztak, ugye? Mikor is volt Trianon? 1920-ban? 102 év? Ez még mindig kevesebb mint az a 150 év, amikor nem Magyarország három darabban volt, amikor Magyarország nagy része felett két nagyhatalom osztozkodott, mégis túléltük. Most csak néhány bocskoros regnál az elszakadt területeink felett, a határok nincsenek kőbe vésve!!!
16/18 anonim válasza:
Mert a magyar nemzet összetartozását szimbolizálja, határok ide vagy oda.
17/18 anonim válasza:
ELég zavaról, hogy a kérdésböl kiszedték azt a részt, ami a kérdés lényege volt, a "Nagymagyarországos" szót a "rongy" elöl. Így az egész kérdés értelmezhetetlen, meg a válaszok is, mert azok az eredeti szövegre vonatkoztak!
Itt nem arról van szó, hogy valaki rongyokban jár, hanem hogy provokatív, nationalista valamit visel!
18/18 anonim válasza:
Én már csak azt várom, hogy az olasz miniszterelnök egy római birodalmi térképes sállal jelenjen meg valahol. Pannónia provincia felvirágzásában bízom. Akkor már inkább az olaszok, mint ez a sok sötét kipcsák paraszt. Ráadásul ők voltak itt a legrégebben tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!