Mit jelent a „magyar identitás“ illetve „identitáshiányos Ny-Európa“?
Rengeteget olvasom a kormánypárti szavazók, propagandisták részérõl.
Mit értenek ez alatt?
Mi a nagy magyar identitás?
Ugyanolyan megosztott az ország, mint bármikor.
Nagy keresztény, családbarát stb. ezek a szólamok lennének azok?
Vagy hogy senki, de senki nem akar ide bevándorolni? És akkor ettõl van magyar identitásunk?
Más ország vonzó bevándorlóknak, van keveredés, ezért lett „identitáshiányos“?
Vagy mi a fenét jelentsen ez?
Számomra azt jelenti, hogy én nem érzem magam Európainak, mikor vezetem a Volkswagent, nem érzem azt, hogy "ez a mi autónk", azt érzem, hogy ez a németeké. Mikor veszek egy IKEA-s bútort, nem azt érzem, hogy ez a "mi bútorunk", hanem, hogy a Svédeké. Nem látok különbséget egy Karl Lagerfeld és egy Calvin Klein cipő között, holott az egyik német a másik amerikai.
Turizmusról beszélünk, ha egy törökkel beszélek pl., én nem érzem azt, hogy Prága inkább hozzám tartozik, mint Szentpétervár, mindkettő ugyanúgy idegen.
De ezt művészettől kezdve sportig bármire ki lehet terjeszteni.
És szerintem nem csak mi Magyarok vagyunk ezzel így, de mindenki. Nincs Európai identitás.
Mi van helyette? Az USA-ból importált, Német fanatizmussal honosított MeToo, LGBTQ, BLM.
Ez is valami olyasmi lehet hogy mindenki bele tudja képzelni a saját igazát, és ezt az agymosoda újból és újból ismételgeti, jó érzéseket keltenek benne mint pld. a hazaszeretet és a sportsikerek és mindezt összemossák a fidesszel és Orbánnal.
A hallgató felsőbbrendűségét hangsúlyozza az "aljanép" migráns, homokos, "elvtelen" nyugatiakhoz képest.
Viszont neked kedves hallgató vannak elveid, fontos neked az ország, mert itt élni a legjobb, nálunk nincsenek erőszaktevő migránsok mert Orbán papa megvéd...
Aztán jön az ijesztgetés is..
Tudom, mert pár hónappal ezelőtt néztem az agymosodát majdnem 30 percen keresztül.
Elég is volt, mert rendesen érzem hogy hogyan akarnak manipulálni, jó érzéseket vagy rettegést akarnak belőlem kiváltani attól függően hogy mi Orbán érdeke.
Undorító.
#9: "Tudom, mert pár hónappal ezelőtt néztem az agymosodát majdnem 30 percen keresztül.
Elég is volt, mert rendesen érzem hogy hogyan akarnak manipulálni, jó érzéseket vagy rettegést akarnak belőlem kiváltani attól függően hogy mi Orbán érdeke.
Undorító."
A liberális média ugyanezt csinálja, az valahogy mégse zavar, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!