Szerintetek ez reális vagy ? 22 % baloldal tuti szavazó. Illetve szerintetek mennyi lehet a Fidesz kemény mag ?
1 kérdés,az hogy a szavazók 22 %-a biztosan elmegy szavazni és a baloldalra szavaz.szerintetek reális-e,vagy olyan embereket hívtam pont,hogy torzít a kutatás ?
2 kérdés. mennyi lehet a biztos szavazók száma aki a fideszre szavaz tutira ?20-25-30 %. mennyi szerintetek a reális ?
Köszönöm a további válaszokat szép napot.
#7 Te vagy a közvélemény kutató és mi mondjuk meg neked mi a reális és mi nem?
Csak nem szeretnéd "alakítani" a begyűjtött válaszokat? Vagy netán nem is kérdezted meg akit kellett csak szeretnél kitölteni helyettük "reálisan" kérdőíveket?
csináld a munkádat ahogyan szakszerűen kell és az lesz a realitás ami eredménynek kijön.
Nincs olyan, hogy "olyan embereket hívtam pont,hogy torzít a kutatás". Én magyarázzam el neked, hogy a közvéleménykutatás alapja, hogy reprezentatíven kell kiválasztani az embereket akiket megkérdezel, hogy minél inkább megközelítse az országos vélekedést?
Ráadásul milyen közvéleménykutatás az aminél csak az ellenzéki összefogásra kérdeznek rá és a többi lehetőségre meg nem?
Legalább nézd már meg a "kollégák" valódi méréseit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!