Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez reális vagy ?...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek ez reális vagy ? 22 % baloldal tuti szavazó. Illetve szerintetek mennyi lehet a Fidesz kemény mag ?

Figyelt kérdés
Közvéleménykutató vagyok vagy 400 embert hívtam,még nem igazán reprezentatív a minta. A Válaszadók 22 %-a biztos ellenzéki szavazó. Ez reális,hogy a többi fideszes meg nem tudja,meg nyilván az ellenzékre is fognak még szavazni, de 22 % a keménymag,ami tuti elmegy és rászavaz.

#Ellenzéki keménymag #esetleges Fidesz szavazók száma.
2022. márc. 10. 10:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Na most te vagy a közvéleménykutató, és minket kérdezel meg??? XD
2022. márc. 10. 10:50
 2/12 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok reális-e szerintetek ?illetve a fideszre lennék kíváncsi,azt nem mérjük ?
2022. márc. 10. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Háborúval a szomszédban nem lesz kormányváltás.
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Nah.. Újra egy gyakori kérdéseken nevelkedett ultraszuper reprezentatív közvélemény kutatóval van dolgunk..
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mik a kérdések, szóról szóra, amiket feltettél?
2022. márc. 10. 10:53
 6/12 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem reális, de még várd ki a végét. Nekem a megrögzött fideszes kollégám is kijelentette, hogy nem lenne jó, ha most a Fidesz győzne.
2022. márc. 10. 10:58
 7/12 A kérdező kommentje:

1 kérdés,az hogy a szavazók 22 %-a biztosan elmegy szavazni és a baloldalra szavaz.szerintetek reális-e,vagy olyan embereket hívtam pont,hogy torzít a kutatás ?

2 kérdés. mennyi lehet a biztos szavazók száma aki a fideszre szavaz tutira ?20-25-30 %. mennyi szerintetek a reális ?

Köszönöm a további válaszokat szép napot.

2022. márc. 10. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a kérdéseket kérdeztem, amiket a telefonon felhívottaknak tettél fel.
2022. márc. 10. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
2022. márc. 10. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#7 Te vagy a közvélemény kutató és mi mondjuk meg neked mi a reális és mi nem?

Csak nem szeretnéd "alakítani" a begyűjtött válaszokat? Vagy netán nem is kérdezted meg akit kellett csak szeretnél kitölteni helyettük "reálisan" kérdőíveket?

csináld a munkádat ahogyan szakszerűen kell és az lesz a realitás ami eredménynek kijön.

Nincs olyan, hogy "olyan embereket hívtam pont,hogy torzít a kutatás". Én magyarázzam el neked, hogy a közvéleménykutatás alapja, hogy reprezentatíven kell kiválasztani az embereket akiket megkérdezel, hogy minél inkább megközelítse az országos vélekedést?

Ráadásul milyen közvéleménykutatás az aminél csak az ellenzéki összefogásra kérdeznek rá és a többi lehetőségre meg nem?

Legalább nézd már meg a "kollégák" valódi méréseit!

[link]

2022. márc. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!