Egy markyzai moge be tud sorakozni egy erosen baloldali szavazo is?
Figyelt kérdés
Marky zay ugy tudom jobboldali kereszteny ember moge feltudna sorakozni az igazi baloldal szavazoi is?
Nem zavarna oket?
2021. okt. 17. 15:41
1/39 anonim válasza:
Én független ateistaként be tudok állni mögé, a baloldaliak is erőltessék meg magukat, ha változást szeretnének.
2/39 anonim válasza:
A balosoknál már csak a fidderek ostobábbak, szóval kérdéses.
3/39 anonim válasza:
Én biztosan nem. Nyalni fog majd a baloldalnak a kampány során, ahogy ezt az előválasztás alatt is tette (lásd "Jézus is baloldali volt"). Ezzel lesz, akiket megpuhít, de lesznek, akiket nem. Az Igen Szolidaritás meg bekerülhet a parlamentbe.
4/39 anonim válasza:
Nem. Számomra pont olyan, mint Orbán
5/39 anonim válasza:
A baloldal végleg elbukott Magyarországon, még a saját előválasztásukon sem tudnak nyerni. XD
6/39 anonim válasza:
DK-s nyuggereknek nincs ostobabb
7/39 Sindelar válasza:
Nem. 12 év konzervatív, anti-szoc vezetés után pont nem egy konzervatív, anti-szoc kormányfőre van szükség. Szóval, nem.
8/39 anonim válasza:
Ha Angyalföld képes volt rá szavazni, akkor igen!
9/39 anonim válasza:
"Az Igen Szolidaritás meg bekerülhet a parlamentbe."
Előbb fog Mickey egér és Donald kacsa bekerülni.
10/39 anonim válasza:
#7 Mert Dobrev és Gyurcsány talán jobb? Mellesleg MZP nem egyedül fog dönteni, hanem a 6 párt döntését kell végrehajtania, szóval klassz lenne, ha ezen elgondolkodnál ahelyett, hogy mégegyszer bemásolod ezt a kommentet egy újabb kérdés alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!