Egy markyzai moge be tud sorakozni egy erosen baloldali szavazo is?
Marky zay ugy tudom jobboldali kereszteny ember moge feltudna sorakozni az igazi baloldal szavazoi is?
Nem zavarna oket?
A tobbseg azert fog ra szavazni mert valtozast akkar 😀 de ironikus lenne ha ugyan azt kapnak csak mas kontosben mint orban.
En is jobboldali vagyok nem vagyok fideszes de szavaznek rajuk is ha az orszag jobban jarna veluk.
Realisan elvakultsag nelkul kell donteni es ez a nehez.ebben a magyar valosagban.
Latni kell azt hogy se oroszok se kinaiak se az usa es eu utja nem a mi utunk.
Mi soha nemleszunk liberalis joleti tarsadalom. de elnyomo diktatura se mert akkor lazadunk.
1000 eve folyamatosan kuzd a nepunk azzal hogy kelethez vagy nyugathoz tartozunk mar istvan kiraly ezzel kuzdot
Nyilvan mas volt az mas ez is de a lenyege ugyan az.
Es ezert voltunk es leszunk is mindig megosztottak.
"de alap dolgok igyis ugyis ugyan azok maradnak"
Ezért nem szavaz majd sok baloldali egy MZP-vezette listára. Pont ez a kérdésedre a válasz.
Csak csendben kérdezem: Ha a Fidesz nem lenne korrupt, nem betonozná be a hatalmát és nem lopna (ez egy sci-fi) akkor nem lenne ennyire gyűlöletes sem, ugye? Mert MZP erre egy lehetőség. Ő az, aminek a Fidesznek kellett volna lennie.
Megkegyezném, hogy a Fidesz nem konzervatív politikát, hanem korrupt vadkapitalista politikát folytatott. Egyszer nem adunk esélyt egy valódi konzervatív kormányzásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!