Egy markyzai moge be tud sorakozni egy erosen baloldali szavazo is?
Figyelt kérdés
Marky zay ugy tudom jobboldali kereszteny ember moge feltudna sorakozni az igazi baloldal szavazoi is?
Nem zavarna oket?
2021. okt. 17. 15:41
31/39 anonim válasza:
"A válasz: egyik sem."
Tehát Orbán.
32/39 anonim válasza:
Az igen Szolidaritásra szavazok. MZP = Orbán
33/39 anonim válasza:
Ha az ISZOM nem jut be a parlamentbe, azaz nem éri el az 5%-ot (ez a realitás) akkor a szavazataik szétoszlanak a pártok között. Egy része pl. Orbáné.
34/39 anonim válasza:
Azt majd mi eldöntjük, hogy bejut-e. ^^
35/39 A kérdező kommentje:
Az az igasag ha ugy nezuk realis hogy jobboldali kormanyfo legyen ugyanis a lakossagunk joval nagyobb ressze jobbos szerintem min 60 70 szazalek konzervativ orszag vagyunk akarcsak a lengyelek
Ha a fidesz, mzp eredeti tamogatoit,es jobbik, mi hazank, osszeadjuk egyertelmu es nem realis egy baloldali vagy liberalis kormanyfo
2021. okt. 17. 23:09
36/39 anonim válasza:
Csak egy baloldali erre nyilván nem szavaz. Magyarországon meg azért valljuk be, nagyon sokan nem tudják, mi az a baloldal. Csak a jobboldali médiából hallanak róla valamit, amit ők mondanak (hazudnak) a baloldaliakról. Az tény, hogy egy individualista ország vagyunk, nem egy szociális ország. Aki változást szeretne, nyilván nem előbbire fog szavazni.
37/39 anonim válasza:
Nagyon sokan sem a baloldallal sem a jobboldallal nincsenek tisztában, mit is jelent elméletileg. Én követem az összes összefogásbeli jelöltet, tájékozódás céljából közösségi oldalon. Most az utolsó fordulóban mindkét jelölt oldalán megjelentek azok a hozzászólások, miszerint a Fidesz embere, és azért szavaznak valakik rá, hogy tavasszal a Fidesznek be legyen biztosítva a győzelme.
38/39 A kérdező kommentje:
Dobrevnek nem lett volna eselye orban ellen merrt rahuzak hogy gyurcsany
Mzp van eselye ez egyertelmu.aki forditva mondja az manipulal amugy kari gerinek lett volna a legtobb eselye.
2021. okt. 18. 07:52
39/39 anonim válasza:
Így van, Karácsony lett volna a legjobb jelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!