Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik verte ki nálad a...

Melyik verte ki nálad a biztosítékot?

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy ilyen objektív a kérdező. LOL.
2022. nov. 24. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Dúra Dóra verte ki.. de nem a biztosítékot.
2022. nov. 24. 20:17
 13/17 DK-s ***** válasza:
48%

Én elgondolkodtam ennek a tusványosi beszédnek a következményén.

Románia hivatalosan is gyűlölet-beszédnek minősítette, de nem indítanak eljárást, mert O1G-t védi a miniszterelnököt megillető mentelmi jog.

Várják hogy leváltsák.

Utána viszont semmi akadálya a felelősségre vonásnak!

2022. nov. 24. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:

A manyup le lett nyúlva, helyette csináltak egy listát hogy kitől mennyit loptak el, de a pénz azt nem tették vissza.

Egy lista nem egyenlő a pénzzel. Aki mást állít az vagy politikus vagy egy birka akit bepalizott egy politikus.

2022. nov. 24. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:

A MANYUP le lett nyúlva. Tudom, hogy fideszes szóhasználatban ilyet nem mondunk, helyette sokkal szebb, jól hangzó szavakat használnak, pl. átcsoportosítás, de attól még a lopás, az lopás marad.

2022. nov. 24. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:
A légkondi.
2022. nov. 26. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
ELNÖK ÚR beszédében nem volt semmi gond ,őszinte volt a bitorló Orwell Viktor fidess rémuralmista talibán terror rezsim vezetőjével szemben
2022. nov. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!