Csak számomra megdöbbentő, hogy Budapesten a 18-29 éves korúak mindössze 10%-a szavazna fideszes jelöltre?
A medián felmérése alapján. Azt eddig is tudtam, hogy nem túl népszerű a Fidesz a fővárosban, de ekkora lemaradásra nem számítottam:
Ez egy normális dolog. Ezek a fiatalok szabadságot szeretnének és egy jobb országot. Nem a kommunizmusban szocializálódtak és nem a horthy-éra után nyáladzanak, mint a fideszes felmenőik.
De sajnos nagy ütemben üldözik el őket külföldre, nem sokan maradnak az országban. Lassan összeomlik gazdaságilag ez a rezsim, nem lesz, aki finanszírozza sem a lopást, sem az osztogatást, sem a közmunkát, sem a kiló krumplit, amivel a nincstelen, nyomorban tartottak szavazatait vásárolja fel a rezsim.
Az is egy nagy hazugság ám, hogy 25 éven aluliak adómentesek.
Ja persze. Azok. Az átlagfizetés mértékéig.
Az egyik gyerekem úgy kb 400 ropi után fizeti az szja-t mint a katonatiszt, mert ennyivel keres többet mint amit a KSH átlagnak kihoz.
25#
Na szegényke, akkor az új kormánnyal mennyit fog adózni?
Pont lesz.rja. Addigra külföldön lesz.
26#
Gratulálok! Így mindenki boldog!
Egyetemi szaktársam mesélte nekem választások után.
Ellenzéki ahogy a szülei is ellenzékiek.
90 valahány éves nagymamája mondta neki,hogy neki már mindegy ki van hatalmon,neki már nincs sok hátra,de az ő érdekében az ő jövője érdekében a fideszre fog szavazni.
A gyerek és a szülei is rendesen könyörgtek a saját anyjának,nagymamájának,hogy csak az ő érdekük miatt ne szavazzon a fideszre,nekik nem érdekük a fideszes győzelem.
De a mamóka határozottan kötötte az ebet a karóhoz,hogy ő azt jobban tudja,ő már átélt egy háborút,ha baloldal nyer elviszik katonának a fiát,unokáját bemondta a TV
És persze le is szavazott a fideszre
És ez a szomorú az egészben,mert biztos vagyok benne hogy az a mamóka egy jó szívű idős ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!