Gyurcsány miért hagyta, hogy ez a Márki-Zay legyen a 2022-es választáson az összefogás miniszterelnök-jelöltje?
Figyelt kérdés
Miért nem lépett ki az összefogásból akár csicskásával, Jakab Péterrel együtt arra hivatkozva, hogy a Fideszesek elcsalták az előválasztást?#Gyurcsány Ferenc #Jobbik #Demokratikus Koalíció #Márki-Zay Péter #Jakab Péter #Mindenki Magyarországa Mozgalom
2022. nov. 23. 21:14
1/13 anonim válasza:
Mert politikailag öngyilkosság lett volna.
2/13 anonim válasza:
Mert ezt a parancsot kapta a főnökétől, Orbántól, hogy a jelenlétével züllessze az összefogást, így biztosítva Orbánnak az újabb 2/3-ot
3/13 anonim válasza:
Aki már politikailag halott, az nem tud még egyszer meghalni.
5/13 anonim válasza:
A fideszesek elcsalták az előválasztást, amit Magyar Gyuri bácsi szervezett? :D
6/13 anonim válasza:
A hozzád hasonló primitív réteg hiszi még el ezt a sorosozást, brüsszelezést meg gyurcsányozást amivel félelemben lehet tartani a hozzád hasonlókat. Sajnos ezek vannak többségben.
7/13 anonim válasza:
#6: Tanácsolnék valamit: feküdj le aludni! Nagyon fáradt lehetsz... :)
8/13 anonim válasza:
nem tudom, soros nem engedi. Meg brüsszel
9/13 anonim válasza:
Orbán, Feri és MZP közös játéka volt ez, nem tűnik fel senkinek sem?
10/13 anonim válasza:
Nem érti... Akkor felcsapok gyógypedagógusnak...
Kérdező: "Miért nem lépett ki az összefogásból akár csicskásával, Jakab Péterrel együtt arra hivatkozva, hogy a Fideszesek elcsalták az előválasztást?"
Én: "A fideszesek elcsalták az előválasztást, amit Magyar Gyuri bácsi szervezett? :D"
Senki nem Sorosozott, senki nem Brüsszelezett. Én Magyar Györgyről beszéltem (Civil Választási Bizottság), aki az ellenzéki előválasztást szervezte.
Na, szép álmokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!