Ön melyik pártra fog szavazni a 2024-es EP választáson?
A momentum minősége attól függ, hogy mással indul-e együtt?
Mi Hazánk
Azért amiért az 1-es válaszoló a Fideszre szavaz.
#4.Figyelj, amit a DK leművelt a szavazás után, azóta úgy vagyok vele hogy ők engem nem képviseljenek.
És nyilván befolyásolja a Momentumot is.
De szerintem ezzel nem vagyok egyedül, kicsit az ellenzék egysége megingott.
"DK leművelt a szavazás után, azóta úgy vagyok vele hogy ők engem nem képviseljenek"
De akkor ha jól értem, akkor a fidesz képviseljen téged, ugye? Mert akárhogy nézzük, igen most szarul lett az összefogás kivitelezve, de a jelenlegi törvények mellett minél kevesebb párttal van esély kormányváltásra. Így ha nem szavazol le a másik tömbre, azért hogy úgy ne képviseljen egy párt, ami igazából a 6-ból csak 1, akkor azt mondod, hogy a másik tömb, vagyis a fidesz képviseljen téged?
Vagy azt hiszed, hogy az képviselhet csak, akire szavazol? Remélem nem, mert az nagyon nevetséges lenne.
"kicsit az ellenzék egysége megingott."
Ha elhitted, hogy ez egy tényleges egység, akkor de, egyedül van ezzel.
Ahhoz hogy egység legyen minimum kellett volna pár komolyabb ígéretet tenni, lsd. francia választásokon a baloldal, ez a jobboldali szereplők miatt nem valósulhatott meg, MZP és jobbik.
Nélkülök lehetett volna kommunikációs szinten egy összefogás, de valójában még ott se fogott volna nagyon össze az összes párt. A DK akkor érezte volna magának az összefogást, ha ők vezetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!