Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap megint mi volt ez a...

Tegnap megint mi volt ez a felesleges bohóckodás a Parlament előtt?

Figyelt kérdés

Ha azt akarják, hogy komolyan vegyék őket, akkor nem lehetett volna valami normális akciót szervezni?

[link]

2022. nov. 23. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

5-ös "Most is kiállnak a keresztény, konzervatív Magyarországért és Európáért."

Az a baj - és ezt hívő keresztényként mondom neked -, hogy a kereszténységért nem kiállni kellene, hanem GYAKOROLNI. Erre tanít Krisztus!

Ők kiállnak valamiért, amiért fölösleges kiállni (hiszen teljes vallásszabadság van Európában) - miközben nem gyakorolják, sőt, az ellenkezőjét gyakorolják.

Pont az ilyenekről mondta Jézus Krisztus, hogy vizet prédikálnak és bort isznak, hogy képmutató farizeusok, bárányok öltözetébe bújt ragadozó farkasok és hamis próféták, akik az Ő nevében prédikálnak (csakhogy az Evangélium betűje és szelleme ELLEN).

Jézus arra figyelmeztet, hogy a GYÜMÖLCSEIKRŐL ismerjük fel a hamis prófétákat, mert a jó fa jó gyümölcsöt, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt terem (nem szednek a töviskóróról fügét!).

Na most tessék átgondolni, mik a fidesz gyümölcsei... Társadalmi megosztottság, gyűlölet, félelem, kirekesztés, rasszizmus, szegénység, infláció, áremelkedések, gazdasági összeomlás, korrupció, elnyomás, autokratikus kormányzás, rengeteg hazugság (és hamis tanúbizonyság felebarátaik ellen), egy politikus bálványimádó követése, lopás, felebarátaik megkárosítása, pazarlás, fényűzés, urizálás, szeretethiány.

Mégegyszer mondom: a kereszténységért nem kiállni kell, hanem GYAKOROLNI!

„Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki CSELEKSZI az én mennyei Atyám akaratát.

Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ki ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát?

És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők!”

2022. nov. 23. 09:58
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Kiállnak a keresztény és konzervatív Magyarországért, csak éppenséggel az ezt hirdető politikusok jelentős része a saját neme felé is elég rendszeresen kacsintgat, mindezt család mellett. Ha dolgoztál volna külügyben, elég szép rálátásod lenne ezekre. ;)
2022. nov. 23. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

"Most is kiállnak a keresztény, konzervatív Magyarországért és Európáért."

Hát, pont hogy a most megszavazott szociális törvénymódosítás nagyon nem a keresztény értékeket képviseli, hanem páros lábbal belerúg a kiszolgáltatott embertársaiba. Krisztus Urunk nem ezt tanította, már ha az Ő neve mond bármit is a fideszes oldalon.

2022. nov. 23. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd tucatjával halnak éhen az emberek, akkor Orbán tud majd erre a törvényre mutogatni. Felkészülés a szűk esztendőkre.
2022. nov. 23. 11:42
 15/15 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Most is kiállnak a keresztény, konzervatív Magyarországért és Európáért. "

Azért van, aki igen, kiáll. (nem a kormányra gondoltam) Eddig is tiszteltem Székely Jánost, rendkívül emberséges, azt testesíti meg, amit az ember a katolikus egyháztól elvárna, most sem csalódtam benne.

[link]

2022. nov. 23. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!