A ballib bohóckodás tovább folytatódik?🤡
2022. okt. 4. 10:56
2/11 anonim válasza:
Hogy tudsz ilyen mosolygós smiley-t irni?
3/11 anonim válasza:
Szegény Orbán 12 éve próbálja megállítani Gyurcsány Ferencet sikertelenül. Meg a migránsokat, Brüsszelt és Sorost is. Sajnos egyenlőre csak a forintot sikerült beleállítania a földbe. De nyilván a ballib lipsik a legnagyobb probléma. 😃🤡
4/11 MGéza válasza:
#2: Telefonról bármit lehet, amit site algoritmusa felismer.
Kérdező: Milyen bohóckodás? Ó, sikerült találni valamit, ami ellen végre nem ellenzéki tüntetés van? Szóval baj hogy ki mert állni az emberek elé és magyarázkodni próbál? Tudod az a különbség hogy legalább próbál, míg a kormányoldal soha nem áll ki a tüntetők elé, hanem pofázik, hogy természetesen ez így rendben van, így a legjobb. Persze szigorúan csak közleményben, mert szemtől szembe utálják az embereket, aki kifütyüli őket az ballib uszító, persze a többség mellettük áll akkor is, ha pont nem.
Szóval akkor számoljunk, a kormányoldal ellen hány volt csak az idei választások óta?
6/11 anonim válasza:
Én, még mindig a tegnapi homoszexuális óvodán vagyok lehidalva, de, hogy ilyen smiley-t is lehet használni, lassan úgy érzem, úgy elszálgúld mellettem a technika, mint az Orosz hadsereg Kijevbe!
7/11 anonim válasza:
Ez a bohóckodás, nem az üzbég-magyar atomprogram, igaz? :D
8/11 anonim válasza:
Az eü. bohóckodás nem is a baloldalé hanem Sintér Pándor műve.
9/11 anonim válasza:
A birkamenetnél nagyobb bohóckodás nemigen van: [link]
10/11 anonim válasza:
Szorulásod lett, hogy a kampány végeztével már nem finanszírozza a fröcsögésedet a kormánypárt és ezért itt reklámozod magad Katica? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!