Tegnap megint mi volt ez a felesleges bohóckodás a Parlament előtt?
Ha azt akarják, hogy komolyan vegyék őket, akkor nem lehetett volna valami normális akciót szervezni?
Szociális törvény módosítás ellen tiltakoztak.
Többség természetesen megszavazta az eddig is kb 0 szoc. juttatásokat.
Igen, Fidesznél csak az számít, aki termel.
Ha már valami gixer van, mehet a levesbe.
Talán nem a formával kellene kötekedni, hanem a tartalomra figyelni. A maffiarezsim magára hagyta a népet (az eddigiekhez képest is).
Gondolom, a kérdező fotelből nézte végig, hogy mások azért "bohóckodnak", hogy az ő szociális jogaiért is kiálljanak - ugyanis SENKI a világon nem tudhatja, mit hoz a jövő számára, lesz-e szüksége valaha a nemlétező szociális háló segítségére...
Részemről MINDENKI tiszteletet érdemel, aki kiáll a saját és polgártársai jogaiért.
Annó még a fideszt is tiszteltem érte, akármilyen kretén dolgokat is találtak ki (pl. csörgőórás tüntetés, kordonbontás), mert kiálltak valamiért. Ma sunyi, szolgalelkű, képmutató emberek hordája...
"Annó még a fideszt is tiszteltem érte,...mert kiálltak valamiért."
Most is kiállnak a keresztény, konzervatív Magyarországért és Európáért. Ebben a világban, ahol ezeket az értékeket ezerrel támadják, ez igencsak nagy dolog.
"Most is kiállnak a keresztény, konzervatív Magyarországért és Európáért."
Nem tudtam, hogy keresztény, konzervatív érték a lopás.
Ja szájer és kaleta volt a keresztény konzervativizmus csimborasszója! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!