Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet a jövőben annyira rossz...

Lehet a jövőben annyira rossz a helyzet, hogy esélytelen lesz külföldre költözni?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok, osztatlan képzésen. A képzés végéig semmi képpen sem tudok elköltözni. Viszont nagyon szorongok, hogy addigra annyira rossz lesz itt a helyzet, hogy már esélyem se lesz. Mindenki azt tanácsolja, hogy minél előbb el kell menni...

2022. nov. 22. 12:08
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ki akarsz menni akkor már most menjél egy külföldi egyetemre.
2022. nov. 22. 12:18
 12/51 anonim ***** válasza:
0%

Ezt már az infláció és a forint romlása is nagyban meg tudja nehezíteni. Argentinából is azért lehetetlen dobbantani, mert mire összeszednéd rá a szükséges pénzt, már kétszer annyiba kerül.

Egyre közelebb az a nap, amikor egyszerűen nem tudod megfinanszírozni a kitelepülést, hacsak nem találtál előre egy biztos, jól fizető munkát és nem tudod magad meghúzni rokonoknál.

De még kitörhettek a nehéz helyzetetekből: ha toalettpapírként értékesítitek a forint bankjegyeiteket (szerintem többet kaptok érte mint egy átváltás során)! :-)))))))))

2022. nov. 22. 12:20
 13/51 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem tudom a külföldi tanulást megvalósítani. Nem attól félek, hogy kilépünk az unióból, mert én is tudom, hogy úgy is lehet, hanem attól, hogy olyan mértékű elszegényedés lesz, hogy nem fogom tudni összeszedni rá a pénzt. Vagy az orszokhoz hasonló szankciókat kapunk, és nem kapok letelepedési engedélyt. Lehet, hogy nevetségesek a félelmeim, de én alapból nagyon szorongós típus vagyok.
2022. nov. 22. 12:25
 14/51 anonim ***** válasza:
76%

Nevetségesek a félelmeid.

Teljesen alaptalan, demagóg balos propaganda.

Inkább tanulj, azzal többet érsz.

2022. nov. 22. 12:27
 15/51 anonim ***** válasza:
64%

"Egyelőre nem tudom a külföldi tanulást megvalósítani."

Akkor valósítsd meg legalább a külföldi életet. A tanulás majd később is jöhet.

"olyan mértékű elszegényedés lesz, hogy nem fogom tudni összeszedni rá a pénzt"

Akkor szedd össze most és indulj.

"alapból nagyon szorongós típus vagyok"

Inkább pszichológusra kéne költened, nem kiköltözésre...

2022. nov. 22. 12:29
 16/51 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi erővel a bodobácsoktól is szoronghatsz,kb ennyire releváns ez a kérdés.
2022. nov. 22. 12:30
 17/51 A kérdező kommentje:
15: Ha alaptalan a félelem, akkor szívesebben járnék itt egyetemre és mennék utána külföldre. Ezért tettem fel a kérdést. Egyáltalán mit dolgozzak egy érettségivel? Nem akartam senkit sem felidegesíteni a kérdésemmel. :(
2022. nov. 22. 12:34
 18/51 A kérdező kommentje:
16: ezért tettem fel a kérdést, akinek félelmei vannak, nem tudja maga eldönteni, hogy reális-e.
2022. nov. 22. 12:35
 19/51 anonim ***** válasza:
Remélem igen.
2022. nov. 22. 12:36
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

17: Ha a gyakorin azt írják, hogy alaptalan a félelmed, akkor azért megnyugszol? És berendezkedsz itthon 4-5 év tanulásra?

Aztán nehogy majd visszagyere számon kérni, hogy Ti mondtátok:)

2022. nov. 22. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!