Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán, úgy folytat mindent,...

Ha Orbán, úgy folytat mindent, mint ahogy eddig, akkor mi lesz vele?

Figyelt kérdés

2022. nov. 21. 22:43
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
71%
Amíg ilyen ellenzék van, nagy változás nem lesz!
febr. 12. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:
59%

3-mas

Én mindig is úgy terveztem az életem,hogy csak akkor szeretnék gyermeket ha tudom hova rakni.( Nem a szülökkel egy házba és nem albérletbe)

Végre a párommal sikerült ,annyit össze gyűjtenünk ( volt benne külföldi munka is) hogy legyen saját házunk és végre családunk egy hitel mentes élet. Erre,jött a CSOK..a ház árak felemelkedtek majdnem triplájára. Nálunk,egy panel 6-8 millió volt,most 25-35 millió.

Így pont ,nem bírtunk venni házat,mert annyi pénzünk már nem volt. Így hitelt kell felvenni. És amit megbírtunk volna venni hitel nélkül ,azért most fizethetünk 20 millióval többet hitelel. EBBEN NEKED MI A SEGÍTSÉG??????????????????????????

febr. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!